Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

Θερμά συγχαρητήρια!!!

Το 2ο βραβείο στην κατηγορία των Δήμων απέσπασε η μικτή Χορωδία του Δήμου Παλαμά και του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού συλλόγου Ιτέας στη διοργάνωση της Χ.Ο.Ν στην Αθήνα σήμερα.
Εκ μέρους του ΔΣ του ΕΜΣΙτέας θέλω να συγχαρώ θερμά τους χορωδούς, την ορχήστρα και τον μαέστρο κ. Αχιλλέα Μπίμπιλα και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν να προσφέρουν πολιτισμό στον τόπο μας.
Θερμά συγχαρητήρια.

Αχιλλέας Μπαλαντίνας
Πρόεδρος ΕΜΣΙτέας

2 σχόλια:

Σοφία Νοτοπούλου είπε...

Συγχσρητήρια!!!!Ήταν υπέροχες!!!Τις χαρήκαμε και τις καμαρώσαμε!!!Μπράβο και πάλι σε όλους εσάς που προαγετε τόσο τον πολιτισμό.Η επαρχία που πρωτοπορεί

Ανώνυμος είπε...

Respect... Αξιοι

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής