Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Παλαμά

Μια μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου στην κεντρική πλατεία του Παλαμά.
Με σκοπό κανένα βιβλίο να μη μείνει ξεχασμένο ή να μην πεταχτεί δημιουργήθηκε μια ανοιχτή ανταλλακτική βιβλιοθήκη προσβάσιμη σε όλους τους επισκέπτες μικροί και μεγάλοι έφεραν μαζί τους δικά τους, διαβασμένα βιβλία και τα αντάλλαξαν με κάποιου άλλου.
Ήταν μια γιορτή βιβλίου που είχε δύο χαρακτηριστικά.
Αρχικά να προωθήσει και να προβάλει την ανάγνωση αλλά ταυτόχρονα να προάγει το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Η ηθοποιός κ. Βάσω Μακρή αφηγήθηκε ιστοριούλες στα παιδιά και στη συνέχεια έπαιξε μαζί τους.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαμά και του ΔΟΠΑΠΑΠ ήταν με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά σε συνεργασία με τους συλλόγους: Καραγκούνηδες, Τιτάνες, Παλαμαϊκή, Ατρόμητος, Ηρακλής, Γυμναστικός, Ευρύπυλος, Αιμοδότες.

Επίσης την εκδήλωση στήριξε και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Παλαμά.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα το ΔΟΠΑΠΑΠ θα ενισχύσει συμβολικά τις βιβλιοθήκες των σχολείων του Δήμου προσφέροντας βιβλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής