Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Απάντηση Αντιδημάρχου Θωμά Κοντοβάϊου

Αν και δεν συνηθίζω να απαντώ σε «λόγια της πλατείας» ή σε όσους ντρέπονται να πουν όσα έχουν να πουν επώνυμα, αισθάνομαι ότι έχω την υποχρέωση να σας δείξω την κατάσταση που επικρατεί στο Αθλητικό πάρκο Ιτέας τα τελευταία 3 χρόνια.
Όπως ο καθένας σας μπορεί να δει, μόνο η εγκατάλειψη δεν βασιλεύει……
Όσον αφορά τα προβατάκια της φωτογραφίας, σας γνωστοποιώ ότι ανήκουν σε γνωστό κύριο στον οποίο επανειλημμένα κάναμε συστάσεις και αναγκαστήκαμε να τον καταγγείλουμε  στην αστυνομία και στην Υγειονομική Υπηρεσία και δυστυχώς δεν συνετίζεται.
Τέλος για το πρόβλημα του φωτισμού που δημιουργήθηκε, ήταν μόνο για 15 ώρες και όχι για 15 ημέρες όπως ισχυρίζεται ο «κύριος της πλατείας» και σας ενημερώνω ότι το πρόβλημα αφορούσε τη ΔΕΗ και όχι το Δήμο, η οποία και το αποκατέστησε σε σύντομο διάστημα.
Κλείνοντας να σας θυμίσω την πλήρη συσκότιση που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια στο χωριό μας και την οποία έχουμε αποκαταστήσει από τους πρώτους μήνες που αναλάβαμε (βλέπε Αγίου Αθανασίου – Κεντρική Είσοδο Ιτέας Παλαμά – περιμετρικά Κεντρικής Πλατείας).

Ο Αντιδήμαρχος Παλαμά
    Θωμάς Κοντοβαϊος











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής