Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Για τον Δήμαρχο Παλαμά

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τις δημοτικές εκλογές με απόντα τον κ. Σακελλαρίου τόσο από τα κοινωνικά δρώμενα όσο κι από την επικαιρότητα στο δήμο Παλαμά.
Κλεισμένος στο καβούκι του και περιστοιχισμένος από κλειστή κάστα καθώς και κάποιους οι οποίοι είναι εξωθεσμικοί.  Αυτά δεν τα λέμε εμείς. Ούτε είναι λόγια καφενείου όπως γράφει ο κ. Δήμαρχος.
Τα γράψανε στον τύπο δυο Αντιδήμαρχοί του!!
Κύριε Σακελλαρίου στην παρθενική σου δημοσιογραφική προεκλογική προσπάθεια ΑΤΥΧΗΣΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ. 
Την καθημερινή σου αλαζονεία δεν την απαρνιέσαι. 
Γράφεις ότι είμαστε μειωμένων δυνατοτήτων. 
ΧΑΙΡΕ εσύ μεγάλε Δήμαρχε. 
Είσαι πράγματι μοναδικός. 
Δεν υπάρχει στην Ελλάδα άλλος Δήμαρχος που να μην έχει κάνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ όπως εσύ.
Αντί να τρέξεις τώρα στα στερνά σου να κάνεις κάτι για να σώσεις την παρτίδα και τον τόπο, εννοείς και γράφεις ότι οι δικοί σου σύμβουλοι δεν σε ακολουθούν και για την απαρτία στις συνεδριάσεις φταίμε εμείς!!. Και μας κατηγορείς ότι κινδύνεψες να πάρεις απόφαση για να υποβάλλεις προτάσεις για έργα 2.630.500 ευρώ. Για την ικανότητά σου κύριε Δήμαρχε μη δείχνεις εμάς. Στον καθρέφτη σου θα βρεις τον φταίχτη της τετράχρονης αυτοδιοικητικής σου ανομβρίας.
Και το σπουδαιότερο...
Το "ατυχές" γεγονός για τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΑΠ, (ο οποίος είναι της παράταξής σου), εμείς δεν το δημοσιοποιήσαμε ούτε το καταγγείλαμε στον εισαγγελέα όπως έκανες εσύ όταν ήσουν στην αντιπολίτευση. Δεν θέλαμε και δεν θέλουμε να ποινικοποιήσουμε την αυτοδιοίκηση. 
Αντί λοιπόν, να εκτιμήσεις την ανοχή μας, γράφεις ότι σου βάζουμε τρικλοποδιές!
Ρωτάμε, λοιπόν, κύριε Δήμαρχε: 
Ο δημοτικός σου σύμβουλος "πήρε στο χέρι χρήματα" για την χρήση δημοτικής αίθουσας από ιδιώτες;
Έδωσε απόδειξη;
Βάσει ποιας απόφασης δήμαρχου ή δημοτικού συμβουλίου έπραξε;
Και εάν ο δημοτικός σύμβουλος έπραξε νόμιμα γιατί εσύ επέστρεψες τα χρήματα;
Το επαναλαμβάνουμε. Δεν θίξαμε εμείς το συμβάν. Εσύ "έβαλες τα χέρια σου και έβγαλες τα μάτια σου" και εξέθεσες δημοσίως τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΑΠ.
Τους συνεργάτες σου κ. Δήμαρχε μην τους κρεμάς στα μανταλάκια. Θα τούς ξαναχρειαστείς.
Πρόσεχε μη σου γυρίσουν την πλάτη (άρχισαν τα όργανα) και μείνεις μόνος.

Για τη Μείζονα Αντιπολίτευση
       Αχιλλέας Καραλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής