Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ προς στον Δήμαρχο Παλαμά

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Πολλές φορές από τη σελίδα αυτή επέκρινα τη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παλαμά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του χωριού μου, του Πέτρινου Καρδίτσας.
Και για να είμαι κατά το δυνατόν αντικειμενικός ήλθε η ώρα να πω και ένα καλό λόγο για τον Κύριο Δήμαρχο.
Κύριε Σακελλαρίου
Μπορεί να μην λύσατε όλα τα προβλήματα του Πέτρινου, μπορεί να παραλείψατε κάποια ή σας διέφυγαν ή, ενδεχομένως, να ήταν υπέρμετρα των δυνατοτήτων σας, η απόφασή σας, ωστόσο, να αναπλάσετε ένα μνημείο της φύσης όπως η παλιά βρύση, ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, σας τιμά ιδιαίτερα και καταδεικνύει τις ευαισθησίες σας για το περιβάλλον, που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας.
Δήμαρχε Σακελλαρίου
Πιστεύοντας ότι διερμηνεύω σωστά τα αισθήματα των συγχωριανών μου προς το πρόσωπό σας επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω δημόσια και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία.

Κωνσταντίνος Γαλλής





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής