Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Εκδρομή στα Μετέωρα με χορηγία πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας

Η ημερήσια εκδρομή στα Μετέωρα...
Είναι μια εμπειρία που αξίζει πραγματικά να ζήσετε.
Οι πανύψηλοι κατακόρυφοι βράχοι, επάνω στους οποίους είναι χτισμένα μοναστήρια αιώνων, προκαλούν δέος. Περπατώντας στα δρομάκια και τις αυλές θα νιώσεις μια απίστευτη γαλήνη και μια ηρεμία και πλησιάζοντας στα κάγκελα στην άκρη της κάθε αυλής αν κοιτάξεις κάτω θα νιώσεις πραγματικό δέος για το τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος και το πόσο όμορφα και αρμονικά μπορεί να συνεργαστεί με τη φύση και το μεγαλείο της.

Εκδρομή στα Μετέωρα λοιπόν πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας
Ώρα αναχώρησης έγινε στις 11:00 πμ από την Ιτέα για το μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου για προσκύνημα και στη συνέχεια επισκεύθηκαν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και μανιταριών στη Καλαμπάκα.
Έπειτα για φαγητό και απογευματινό καφέ στην πόλη των Τρικάλων.

Η πρόεδρος του συλλόγου Τζένη Μακρή και το Δ.Σ ευχαριστούν για ακόμη μια φορά την κ. Φωτεινή Καραϊσκου για την ευγενική χορηγία της δωρεάν εκδρομής που προσέφερε στον σύλλογο και που είναι στο πλευρό τους με έμπρακτη στήριξη πάντα.






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής