Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αγροτικός Συνεταιρισμός Καρδίτσας «Η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ»

Τον τελευταίο καιρό δεχόμαστε πλήθος τηλεφωνημάτων στα γραφεία του συνεταιρισμού από παραγωγούς που διαμαρτύρονται ότι ορισμένοι ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ τους ενοχλούν καθημερινά και διαδίδουν ότι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καρδίτσας «Η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ» έκλεισε ή μετακόμισε.

Ενημερώνουμε και δημόσια ότι τα γραφεία του Συνεταιρισμού παραμένουν στην ίδια διεύθυνση και ουδεμία σχέση έχει η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ με ψευδείς πληροφορίες και τηλεφωνήματα που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν και να εκμεταλλευτούν τον αγροτικό κόσμο.

Οι παραγωγοί μπορούν να συνεχίσουν να ενημερώνονται και να υποβάλλουν τις Δηλώσεις ΟΣΔΕ, τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης, την Επιστροφή ΦΠΑ Αγροτών και να πληροφορούνται σχετικά με τις πληρωμές στα ίδια τηλέφωνα που ίσχυαν μέχρι τώρα 2441025100 & 2441023700, καθώς επίσης και στο κεντρικό γραφείο Καρδίτσας στη Μπλατσούκα 20 – πλησίον Τράπεζας Πειραιώς (πρώην ΑΤΕ) και σε όλα τα γραφεία:

Αγροτικός Συνεταιρισμός Καρδίτσας "ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ"

Κεντρικό Γραφείο, Μπλατσούκα 20, Καρδίτσα

Τηλ: 2441025100, 23700 E-mail: info@neaenosi.gr

Γραφείο Παλαμά

Ηρ. Πολυτεχνείου 51

Τηλ: 2444024800

Γραφείο Προαστίου

Όπισθεν Δημαρχείου

Τηλ: 2441052002

Γραφείο Ιτέας

Ιτέα Καρδίτσας

Τηλ: 2444031121






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν θα μιλήσω ανώνυμα ειμαι ο Αδαμοπουλος απο ορφανα
σε ηλικηα 26 χρονών με ψήφο όλον τον αγροτικόν συλλογον του νομου με εξελεξαν αντηπροεδρο ολου του νομου //...αυτα που διάβασα πιο πανο μου θύμισαν την τοτε εποχη κετι περασαν πανο απο 50 χρόνια με λύπη μου τα ιδηγα και τωρα αρουραίοι ψάχνουν να βρουν κατι να ροκανίσουν οι άνθρωποι οι έντιμοι και εργατικοί άνθρωποι κοιτάζουν τη δουλια τους και μενει ο χώρος αυτος στου τεμπέληδες ίδια κατάσταση τη να πω

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής