Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Δωρεά απινιδωτή στον Μικρασιατικό Σύλλογο Βουναίνων

Με την παρουσία της αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας κας Βάνα Χλιάπη-Γκουνιαρούδη αλλά και του συζύγου της ιατρού καρδιολόγου κου Δημήτρη Γκουνιαρούδη ολοκληρώθηκε στην αίθουσα του Μ.Σ. Βουναίνων, η αποδοχή της δωρεάς του Νίκου Μίχου προς τον σύλλογο μας, ενός απινιδωτή για την προστασία των κατοίκων των Βουναίνων και 15 στολών για την δημιουργία τμήματος εθελοντών δασοπυροσβεστών στο χωριό μας.

Στους χαιρετισμούς που απεύθηναν η κα Αντιδήμαρχος, ο Πρόεδρος του Τ.Σ.Βουναίνων κος Μάκης Χατζηλιάδης και ο πρόεδρος του Μ.Σ.Βουναίνων κος Ηλίας Αθαναηλίδης, ευχαρίστησαν τον Νίκο και ευχήθηκαν το παράδειγμα του να ακολουθήσουν και άλλοι διαμένοντες στο εξωτερικό συνδημότες μας. (ο Νίκος ζει και εργάζεται στην Γερμανία είναι ενεργό μέλος της Γερμανικής κοινωνίας, είναι εθελοντής πυροσβέστης, ήταν επί σειρά ετών πρόεδρός της Ελληνικής κοινότητας της πόλη που ζει , έχει εκλεγεί δε δημοτικός σύμβουλος).

Στη συνέχεια τα στελέχη της Ε.Ο.Δ.Υ.Α (Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών) η οποία ήταν και συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, έκαναν επίδειξη στους παριστάμενους της σωστής χρήσης του απινιδωτή αλλά και της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής