Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Σε ευχαριστούμε θερμά Αλέκα, καλή συνέχεια...

Με τον όρο Τέχνη εννοείται η ψυχική δραστηριότητα ή δημιουργία που είναι σημαντική εξαιτίας της έλξης που προκαλεί στα ανθρώπινα συναισθήματα, διεγείροντας τον νου ή και το συναίσθημα. Είναι η δημιουργική έκφραση που μέσα στο έργο αποτυπώνει την ψυχική κατάσταση, τα συναισθήματα, τις ιδέες, την αίσθηση ή τον οραματισμό του καλλιτέχνη...
Έτσι λοιπόν
Η κυρία Αλέκα Κουκόσια κοινωνούσε το ταλέντο, την εμπειρία και τις γνώσεις σε ενήλικες ενώ παράλληλα καλλιεργούσε την καλλιτεχνική φύση των παιδιών του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού συλλόγου Ιτέας τα τελευταία 5 χρόνια..
Το αποτέλεσμα;
Τέσσερις εκπληκτικές ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, δημιουργίας και η διάκριση με 6 πρώτα βραβεία στον παγκόσμιο διαγωνισμό Ξάνθης το χειμώνα του 2018 όπου με την παρότρυνσή της είχε δηλώσει συμμετοχή και ο σύλλογός μας με έργα των παιδιών. Με το αστείρευτο πάθος της για τη ζωγραφική κατάφερε και πέρασε στα παιδιά την αγάπη για  δημιουργία.
Ως ΔΣ την ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία της και την εκπαιδευτική της δράση στο σύλλογο μας και της ευχόμαστε καλή συνέχεια…

Με εκτίμηση Δ.Σ
    Ε.Μ.Σ.Ιτέας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής