Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Ο "Κρυμμένος" Δήμαρχος Παλαμά

Το είδαμε κι αυτό

Ο "Κρυμμένος" Δήμαρχος Παλαμά διαμαρτυρήθηκε σε ποιόν...στον καθρέφτη του;;;
Σύμφωνα με συμμετέχοντα στη σύσκεψη με κυβερνητικό κλιμάκιο που έγινε στους Γοργοβίτες πήρε το λόγο κάποια στιγμή ο "κρυμμένος" Δήμαρχος κ. Σακελλαρίου διαμαρτυρόμενος ότι δεν έχει τη στήριξη της πολιτείας.
Για να εισπράξει την απάντηση (χαστούκι) του κ. Παπαγιανίδη Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης:
- Τα λεφτά Δήμαρχε δεν έρχονται μόνα τους. Υπάρχουν σε εξέλιξη ένα σωρό προγράμματα. Αν εσείς δεν θέλετε ή δεν ενδιαφέρεστε είναι πρόβλημα που αφορά εσάς.           

Υ.Γ Κατάλαβες τώρα κ. Δήμαρχε γιατί σε αποκαλούμε "κρυμμένο";

Επί της ουσίας έτσι σας αποκάλεσε και ο Γενικός Γραμματέας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τον υπεύθυνο για τη μη -όπως είπατε- ενίσχυση από την πολιτεία δείτε τον στο καθρέφτη σας...

Η αυτοκριτική κάνει πάντα καλό κ. Δήμαρχε!!!

Πάνος Παπακωστόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής