Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Καραϊσκου: Δήμαρχε μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη

Με έκπληξη διάβασα την απάντησή σας (ΕΔΩ) στην πρόσφατη παρέμβαση μου, (όχι αυτή της Πλατείας του Παλαμά, γι αυτή σφυρίζετε κλέφτικα). Είναι προφανές ότι πλέον έχετε και αδυναμία κατανόησης των λεγόμενων μου. Εγώ σας μιλάω για την ευκαιρία δημιουργίας υποδομών και σεις πιστός στην κομματική σας σχολή διαστρέβλωσης της αλήθειας, λέτε ότι λεφτά υπάρχουν, 30 εκατομμύρια, 40 εκατομμύρια δισεκατομμύρια, τρισεκατομύρια. Δυστυχώς κάτι μας θυμίζει αυτό, κάτι που σαν χώρα το πληρώσαμε πολύ ακριβά και πολύ φοβάμαι ότι χάρη σε σας θα το ξαναπληρώσει και ο Δήμος Παλαμά. Ξεχνάτε φαίνεται ότι τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται και από έργα. Ξεχνάτε ότι είστε ο Δήμαρχος των αναθέσεων, των καθυστερήσεων, των παρατάσεων και των αναβολών. 
Γιατί δεν μπορείτε να τελειώσετε κανένα έργο;;; 

Την Πλατεία Παλαμά;; 
Το έργο Εκροών της ΔΕΥΑΠ;; 
Τις παιδικές χαρές;;
Το δίκτυο ύδρευσης του Φύλλου;; 
Τον εξωτερικό τάπητα στο σχολείο του Προαστίου;;
Γιατί δώσατε παράταση στην αγροτική οδοποιία ξανά και ξανά;;
Κι ένα σωρό ακόμη έργα που μαζί με τα προαναφερόμενα έπρεπε να έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια. 

Γιατί χάσαμε το πρόγραμμα ηλεκτροφωτισμού led και σε αντίθεση με άλλους Δήμους, ο Δήμος Παλαμά επί θητείας σας, δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα;;; 
Που πήγαν τα εκατομμύρια που λέτε στο άρθρο σας;; 
Εκατομμύρια ακούμε και καμία διαφορά δεν βλέπουν οι δημότες. 
Με τόσα λεφτά που λέτε ο Παλαμάς έπρεπε να είναι Παρίσι αλλά ακόμα κινδυνεύουμε στις γειτονιές από τα φίδια και τα σκουπίδια και με την παραμικρή βροχή πλημμυρίζει ο τόπος. 
Τέρμα τα ψέματα Δήμαρχε.

 Σας προκαλώ

Αύριο κιόλας, αν το αντέχετε, συστήστε μια επιτροπή από όλες τις παρατάξεις, πάρτε τους προϋπολογισμούς και τα τεχνικά δελτία όλων αυτών των εκατομμυρίων που λέτε και να ξεκινήσουμε να δουμε τα εργα που λέτε επι τόπου ένα ένα. Ποια είναι, πως έγιναν, από ποιόν έγιναν και πόσο κόστισαν. Για να δουν και να καταλάβουν οι δημότες τι γίνεται πραγματικά στο Δήμο μας.

Τολμήστε το, και αν όλα είναι εντάξει εγώ δεσμεύομαι ότι θα ζητήσω συγνώμη και θα παραιτηθώ από το Δήμο. 

Αν δεν είναι όμως εντάξει το ίδιο να πράξετε και σεις.

Έχετε τη δύναμη να το τολμήσετε;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής