Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Γαβούστημα της Κρήτης ο Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων "Η καθ ημάς Ανατολή"

Παρόν και στο  Γαβούστημα της Κρήτης ο Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων "Η καθ ημάς Ανατολή" !!!
Με ένα από τα πολυπληθέστερα χορευτικά αλλά και ένα λεωφορείο γεμάτο με Βουναινιώτες, τα Βούναινα έδωσαν το παρόν και στην 22η Πανελλήνια Σύναξη Καππαδόκων - Γαβούστημα 2022.
Συνοδευμένοι  από τον χοροδιδάσκαλο τους κο Απόστολο Σβάνα τα δεκαεπτά μέλη του χορευτικού του συλλόγου μας παρουσίασαν την πρώτη ήμερα της μεγάλης των Καππαδόκων γιορτής, χορούς από την ευρύτερη περιοχή της Καππαδοκίας. Οσα ζήσαμε στην Κρήτη δεν είναι εύκολο να αποδοθούν σε δυο αράδες κείμενο. Η φιλοξενία, η διάθεση των ανθρώπων η άψογη διοργάνωση και οι πανταχού παρόντες εθελοντές, μας κάναν να νιώθουμε καλοδεχούμενοι μουσαφιραίοι. 
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους διοργανωτές, αυτής της πραγματικά άμορφης γιορτής, και τους εθελοντές που ήταν πάντα δίπλα σ ότι χρειαστήκαμε. 
Θερμές ευχαριστίες στους χοροδιδασκάλους μας Απόστολο Σβάνα και Ευη Κλείτσα για την σωστή προετοιμασία της χορευτικής μας ομάδας.
Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τουριστικό πρακτορείο Efilial Travel και προσωπικά στους ιδιοκτήτες του κα Εφη και Τακη Οικονόμου για την άψογη διοργάνωση της εκδρομής μας στην Κρήτη.



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής