Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Παλαμά: Στο ίδιο έργο θεατές

Με έκπληξη διαβάσαμε το δημοσίευμα που αναφερόταν στο υπόμνημα που κατέθεσε ο δήμαρχος Παλαμά  Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΊΟΥ προς τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  Δημήτρη Παπαγιαννίδη

Πέρα από τα γενικόλογα και την αόριστη έκθεση ιδεών αξίζουν ιδιαίτερης μνείας τρία πράγματα. 

Πρώτον 
Η αναφορά και ομολογία του δημάρχου για την αδυναμία εκμετάλλευσης του Φυτωρίου Παλαμά. Αφού το γνώριζε από την αρχή της θητείας γιατί κάθε φορά προεκλογικά έκανε εξαγγελίες αξιοποίησης δίνοντας ψεύτικες ελπίδες στους δημότες και τελικά εδώ και εννιά χρόνια τίποτα δεν άλλαξε; 

Δεύτερον 
Η αναφορά του στην πολύπαθη κοίτη του Ενιπέα.  
Από την αρχή της θητείας του κ. Σακελλαρίου φωνάζουμε συνεχώς για την ανάγκη αυτού του έργου και ποτέ δεν μας έδωσε καμία σημασία. Απορούμε γιατί το θυμήθηκε τώρα λίγους μήνες πριν τις εκλογές και δεν το ενέταξε πουθενά εννιά χρόνια που είναι δήμαρχος. 

Τρίτον 
Η σκέψη του όπως λέει για την δημιουργία λιμνοδεξαμενής στην Αστρίτσα ήταν επίσης δική μας πρόταση εδώ και χρόνια με ερώτηση μας μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο. Ο δήμαρχος τότε όχι μόνο δεν την δέχτηκε αλλά παραχώρησε τον χώρο για να γίνει δημοτικό κυνοκομείο για ολόκληρο το νομό. Ευτυχώς τότε εμείς είμασταν αυτοί που κινητοποιηθήκαμε μαζί με τους δημότες και αποτρέψαμε αυτή τη δράση. Παρ όλα αυτά σήμερα που αντιλήφθηκε επιτέλους την αναγκαιότητα υλοποίησης των δικών μας προτάσεων αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Απλά του θυμίζουμε όταν κάποιος επί εννιά χρόνια είναι άπραγος και έρχεται λίγους μήνες πριν τις εκλογές με εξαγγελίες έργων και εκατομμυρίων δεν γίνεται πλέον πιστευτός. 
Και το ερώτημα των δημοτών είναι απλό...
Γιατί όλα αυτά δεν έγιναν στα χρόνια της θητείας σας και ΘΑ γίνουν στο αόριστο μέλλον.

                  
      Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Παλαμά
Βαγγέλης Λύτρας - Χρήστος Σπυρόπουλος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής