Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Η Ελενα Μουρμούρη υποψήφια στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ Η ΕΛΕΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗ

Υποψήφια με τον συνδυασμό του Σωκράτη Δασκαλόπουλου για τον Δήμο Παλαμά θα είναι στις επόμενες αυτοδιοικητηκές εκλογές η κ. Έλενα Μουρμούρη. Η κ. Μουρμούρη κατάγεται από τον Παλαμά και εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας. Κατά την 20ετή εργασιακή της διαδρομή έχει εργαστεί επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο "Ο Ευαγγελισμός", στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και στο Κέντρο Υγείας Παλαμά. Είναι απόφοιτη Νοσηλευτικής ΜΤΕΝΣ Καρδίτσας, Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων ΙΕΚ επίσης Καρδίτσας, και Δημόσια Διοίκηση ΕΑΠ.
Κατά την παρουσίασή της ο Υπ. Δήμαρχος Παλαμά Σωκράτης Δασκαλόπουλος δήλωσε: 
"Με χαρά και μεγάλη ικανοποίηση υποδεχόμαστε σήμερα την κ. Έλενα Μουρμούρη, μία γυναίκα που έχει δείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον της για τον τόπο μας συμμετέχοντας στα κοινά. Η τοπική κοινωνία μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους, καθαρούς, με κοινωνική παιδεία. Και η Έλενα Μουρμούρη τα διαθέτει αυτά. Εργαζόμενη μητέρα, με έντονη πολιτική παιδεία και όρεξη να προσφέρει στον τόπο της. Το κυριότερο όλων είναι όμως πως όλα αυτά τα προτερήματα συνοδεύονται με το ήθος και την αξιοπρέπεια που την διακρίνουν. Και αυτό ακριβώς είναι που έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία. Νέους ανθρώπους , με παιδεία και ηθικές αξίες". Η κ. Μουρμούρη με την σειρά της δήλωσε: "Χαίρομαι ιδιαίτερα που κι εγώ θα συμμετάσχω σε αυτό τον αγώνα για μια πραγματική αλλαγή στον τόπο μας. Πάντα με μπροστάρη τον κ. Σωκράτη Δασκαλόπουλο, έναν άνθρωπο που πραγματικά αξίζει και μπορεί να κάνει την διαφορά".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής