Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ηλίας Λιάχανος υποψήφιος στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΜΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΛΙΑΧΑΝΟΣ

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Σωκρατη Δασκαλόπουλου θα είναι στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ο κ. Ηλίας Λιάχανος. Ο κ. Λιάχανος γεννήθηκε και διαμένει στην Ιτέα όπου δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα. Άτομο με έντονη πολιτική δραστηριότητα καθώς έχει υπάρξει Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος α΄θμιας Σχολικής Επιτροπής , Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΠ και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής. Κατά την παρουσίασή του ο Υπ. Δήμαρχος Παλαμά κ. Σωκράτης Δασκαλόπουλος, δήλωσε τα εξής: 
"Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά υποδεχόμαστε σήμερα και επίσημα τον κ. Ηλία Λιάχανο. Έναν άνθρωπο ο οποίος είναι από τους δημιουργούς του Συνδυασμού και από τα αρχικά στελέχη που συμβάλλανε στην οργάνωση και στελέχωσή του, ειδικά στην περιοχή του. Αν κάτι αξίζει η συμμετοχή στα κοινά είναι ότι γνωρίζεις ανθρώπους που θα είναι πραγματικοί φίλοι για την υπόλοιπη ζωή σου και ο κ. Λιάχανος για εμένα θα είναι ένας από αυτούς. Προσωπικά αυτό που ξεχώρισα στον φίλο μου Ηλία Λιάχανο είναι η γνώση της Αυτοδιοικητικής Πολιτικής, παράλληλα με την ικανότητα να ελίσσεται πάντα με γνώμονα την λογική και τον υγιή συμβιβασμό για το κοινό καλό. Ένα απο τα στελέχη τα οποία είναι απαραίτητα για την ομαλή διοίκηση του τόπου σε πολλούς τομείς, με ιδιαίτερη έμφαση στον αγροτικό". Ο κ. Λιάχανος με τη σειρά του δήλωσε: "Βρίσκομαι εδώ για να ενώσω τις δυνάμεις μου κι εγώ για έναν καλύτερο Δήμο. 'Εναν Δήμο όπου επιτέλους θα μπορέσει να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και προοπτική. Μία προοπτική η οποία διαφαίνεται μόνο με την υποψηφιότητα του Σωκράτη Δασκαλόπουλου. Όσο με αφορά θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον τόπο μου, όπως έκανα πάντα κατά την αυτοδιοικητική μου θητεία. Με χρέος προς την τοπική κοινωνία που πάντα με στηρίζει, δηλώνω παρόν".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής