Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λαογραφικού & Αθλητικού κέντρου "ΔΡΩΜΕΝΑ" Γυμναστική Μπαλέτο

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΑΜΑ "ΔΡΩΜΕΝΑ"

Στιγμές από την παρουσίαση των τμημάτων του Συλλόγου μας ΔΡΩΜΕΝΑ-ΡΥΘΜΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ -ΜΠΑΛΕΤΟ και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.

Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια στα παιδάκια μας για την προσπάθεια, τη συνέπεια, τη φρεσκάδα, την αύρα και τα χαμόγελά τους που γέμισαν την Αίθουσα του Κέντρου Πολλαπλών Χρήσεων Παλαμά. 

Επίσης ολόψυχα ευχαριστούμε τους γονείς τους που είναι πάντα δίπλα μας, τον ιερέα μας πατέρα Γιολδάση Κωνσταντίνο που ευλόγησε την πίτα μας, τις κυρίες του Συλλόγου μας που βοήθησαν με κάθε τρόπο κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης και φυσικά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Ευχές για μια όμορφη χρονιά με πρόοδο και υγεία για όλους!

Σοφία Τζέλλα















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής