Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Ο Αγιος Βασίλης άργησε μια μέρα...

Πρώτη ημέρα του φεστιβάλ χθες, με τον Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων "Η καθ ημάς Ανατολή" να κάνει την έναρξη. 
Οι εθελόντριες του συλλόγου μας μαζί με τον πρόεδρο Ηλία Αθαναηλίδη και το μέλος του ΔΣ Ελένη Αγγλοπούλου, μαγείρεψαν στα συσσίτια της Ι.Μ Λαρίσης Τυρνάβου, 200 μερίδες πιλάφι με μοσχαράκι, για τους συμπολίτες μας που περνούν δύσκολες ώρες. 
Ακολούθως ο πρόεδρος παραβρέθηκε στην ενημέρωση τύπου μαζί με τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κο Πάνο Σάπκα, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής Χρήστος-Δημήτριος Τοπαλίδης Kostas Siatravanis Athina Maria Mavrantza και τους προέδρους των υπολοίπων συλλόγων που παίρνουν μέρος στο φεστιβάλ.
Τέλος ο πρόεδρος ενημέρωσε τον Δήμαρχο Κιλελέρ κο Θανάση Νασιακόπουλο τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Σωτήρη Νταφόπουλο και τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κο Αχιλλέα Χατζούλη για τις δράσεις που θα λάβουν χώρα στο φεστιβάλ...










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής