Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ο Γεώργιος Κουτσιούμπας υποψήφιος στον Δήμο Παλαμά με τον συνδυασμό του Σωκράτη Δασκαλόπουλου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΜΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

Υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Σωκράτη Δασκαλόπουλου θα είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ο Γεώργιος Κουτσιούμπας. Ο κ. Κουτσιούμπας κατάγεται από το Φύλλο και υπηρετεί ως αστυνομικός στο Α.Τ. Παλαμά. Είναι πρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Ο. Φύλλου και ασχολείται με τα κοινά όπου και είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος. Κατά την παρουσίασή του ο Υπ. Δήμαρχος Σωκράτης Δασκαλόπουλος δήλωσε: 
"Σήμερα έχω πραγματικά την χαρά να υποδέχομαι ένα στέλεχος που θα κοσμεί και μόνο με την παρουσία του τον συνδυασμό μας. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που έχω την τύχη να τον γνωρίζω όπως και την αξιόλογη οικογένειά του. Όλοι εμείς που γνωρίζουμε τον Γεώργιο Κουτσιούμπα ξέρουμε πως δεν αρκούν λίγες λέξεις για να περιγράψει κανείς τις αρετές αυτού του νέου. Άνθρωπος με ήθος, αξίες, αλλά ταυτόχρονα σεμνός. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως ο κ. Κουτσιούμπας αν και πολύ νέος έχει ως προτέρημα την λογική. Και αυτό είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει. Με χαρά λοιπόν υποδεχόμαστε τον κ. Κουτσιούμπα και είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα κάνει και η τοπική κοινωνία. Τέλος καλώ ειδικά τους συνδημότες του Φύλλου που με τους περισσότερους γνωρίζομαι από παιδί να στηρίξουμε πραγματικά αυτή την υποψηφιότητα του Γ. Κουτσιούμπα γιατί όλοι μας ξέρουμε πώς πραγματικά αξίζει". Ο κ. Κουτσιούμπας με την σειρά του δήλωσε: " Η χαρά είναι και δική μου που μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω για τον τόπο μου με τον συνδυασμό του κ. Σωκράτη Δασκαλόπουλου που πραγματικά πιστεύω πως θα φέρει την αλλαγή".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής