Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Πανηγύρι στήν Ιτέα...

Μέ όλες τις τιμές γιορτάσαμε τόν Προστάτη του χωριού μας ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ μαζί μέ τήν Τοπική Αρχή καί τούς κατοίκους της...  

Μετά τον πανηγυρικό εσπερινό που τελέστηκε την Κυριακή 1 Μαϊου το βράδυ στην εκκλησία του χωριού, ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας με το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας, επεφύλαξαν στους κατοίκους και τους προσκεκλημένους τους ένα πλούσιο παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία της Ιτέας, με φαγητό, μουσική και χορούς.

Ο αντιδήμαρχος της περιοχής κ. Λιάχανος και ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Σδόγγος με το τοπικό συμβούλιο, σε συνεργασία με το δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Ιτέας, άφησαν όλους όσους παραβρέθηκαν στο πανηγύρι πλήρως ικανοποιημένους.

Στην αρχή της εκδήλωσης, παιδιά μοίρασαν λουλούδια στον κόσμο και τους ευχήθηκαν καλό μήνα. Στη συνέχεια τα παιδιά του χορευτικού της Ιτέας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους χορεύοντας και τραγουδώντας, ενώ την παράσταση «έκλεψαν» οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών που χόρεψαν τοπικούς χορούς.
Στο γλέντι μοιράστηκε από τους διοργανωτές φαγητό (στέρφο με μανέστρα) σε όλους τους πανηγυρίζοντες.
Παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τσιάκος, ο τοπικός περιφερειακός σύμβουλος κ. Αναστασόπουλος, η πολιτευτής Καρδίτσας της ΝΔ κα Σκόνδρα, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του δήμου Παλαμά και της δημοτικής ενότητας Φύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: