Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

Χορωδία μαθητών Ιτέας...

(του  Αχιλλέα Μπαλαντίνα)

.Το 2008 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας στην προσπάθειά του να αναπτύξει δραστηριότητες και εκτός ωρών διδασκαλίας δημιούργησε την Χορωδία Ιτέας. Αποτελούμενη απο μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Ιτέας και υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Αχιλλέα Μπίμπιλα έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ αλλά και σε Πανελήνιους διαγωνισμούς αποσπώντας διακρίσεις και πάρα πολλές εμπειρίες. Αποκορύφωμα ήταν όταν η Χορωδία μας κατέκτησε την 2η θέση σε πανελήνιο διαγωνισμό χορωδίας Δημοτικών Σχολείων, τον Απρίλιο του 2010 στη Θεατρική σκηνή "Κάρολος Κούν" στην Αθήνα. Επίσης κάθε χρόνο στο τέλος της σχολικής χρονιάς συμμετέχει στην ετήσια γιορτή του σχολείου όπου εκεί έχουν την ευκαιρία οι κάτοικοι του χωριού να την απολαύσουν και να τη χειροκροτήσουν.

1 σχόλιο:

Παύλος είπε...

...Καί μόνο τό γεγονός ότι δουλεύουν πέρα από τα μαθηματά τους και η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν τόσο
μικρά παιδιά...Ε! αυτό λέει πολλα....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής