Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Διανομή τροφίμων σε απόρους...

Μέχρι 1η Ιουλίου οι αιτήσεις για την διανομή τροφίμων σε απόρους.

Δημοσιεύτηκε η εγκύκλιος για την διαδικασία εφαρμογής του προγράμματος δωρεάν διανομής ζυμαρικών , λευκασμένου μακρύσπερμου ρυζιού , φέτας και Γραβιέρας Κρήτης ΠΟΠ , σε απόρους της χώρας για το 2011. Οι αιτήσεις συμμετοχής των...... ενδιαφερομένων φορέων υλοποίησης , ειδικά για το έτος 2011 ορίσθηκε ως καταληκτική ημερομηνία η 1η Ιουλίου 2011 ημέρα Παρασκευή. Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής, οι υποβληθείσες αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα θεωρούνται εκπρόθεσμες. Ως άπορα άτομα ή άπορες οικογένειες,θεωρούνται τα άτομα ή οι οικογένειες που έχουν ετήσιο ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα μέχρι και 12.000 €.Δείτε ποιοί είναι οι διακιούχοι . http://et.diavgeia.gov.gr/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής