Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

- "Έτσι τα βλέπω" - O ΜπαρμπαΛιάς από τη Συκεώνα Καρδίτσας μας στέλνει...

Το 3ο του ποιήμα με αφορμή τα όσα γίνονται στην Ελλάδα του 2013.
Αξίζει να το διαβάσετε ολόκληρο.
Ο ΜπαρμπαΛιάς, ένας συνταξιούχος με απολυτήριο Δημοτικού, από το χωριό Συκεών Καρδίτσας, προβληματίζεται, ανησυχεί, αγωνιά και όχι για τον ίδιο, αλλά για εμάς τους νέους.
Αυτό που θα πρεπε να κάνουμε εμείς, το κάνει ένας συνταξιούχος από ένα χωριό της Καρδίτσας.
Διαβάστε το πιο κάτω...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ποιητής βρίσκεται δίπλα σου,σε καταλαβαίνει,υποφέρει οχι λιγότερο απο'σένα,προβληματίζεται όμως περισσότερο....Σκέπτεται καλύτερα απ'οτι εσύ θα μπορούσες να σκεφθείς..Πες του λοιπόν ένα ευχαριστω Ελληνα!!.Εσένα που πριν μερικά χρονια μόνο αποχαυνοτικά διλήματα ταλαιπωρούσαν όπως:ποιά μάρκα αυτοκινήτου θα επιλέξεις,ποιό whisky θα προτιμήσεις και με ποιο άρωμα θα καταφέρεις να γοητεύσεις..

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

like και στο σχόλιο του ανώνυμου

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής