Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

- Κάλεσμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά των κατοίκων Φύλλου

Αγαπητοί συγχωριανοί του Φύλλου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τρίτη, 18 Ιουνίου, στις 20:30 το βράδυ, στο δημοτικό συμβούλιο Παλάμα, θα παρθεί μια πολύ σημαντική απόφαση για το χωριό μας:

θα αποφασίσουν αν θα υπογράψουν τη μελέτη για την κατασκευή νέου αγωγού για ολόκληρο το χωριό, ή μια παλιά μελέτη που αφήνει έξω 7 χιλιόμετρα!

Ελπίζουμε ότι καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι για το χωριό μας, γιατί αν ψηφιστεί η παλιά μελέτη πρέπει να ξεχάσουμε το καθαρό νερό μια για πάντα!
Γι’ αυτό το λόγο στείλαμε επιστολές τόσο στο Δήμαρχο όσο και στην αντιπολίτευση, ώστε να πιέσουμε να ψηφιστεί η ολοκληρωμένη μελέτη.

Όμως, θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό αν όσοι είστε μόνιμοι κάτοικοι του χωριού μας πηγαίνατε την Τρίτη στον Παλαμά, να παραβρεθείτε στο συμβούλιο, αλλά και να στηρίξουμε τον Πρόεδρό μας που θα εισηγηθεί να γίνει ολόκληρος ο αγωγός και όχι μισές δουλειές.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα!
Η φωνή μας όταν είναι ενωμένη έχει δύναμη!
Πάμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας σε καθαρό νερό (το οποίο πληρώνουμε χωρίς να έχουμε τόσα χρόνια)!







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής