Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

- Συλλογή παλιών φωτογραφιών

Συνεχίζεται η προσπάθεια συλλογής παλιών φωτογραφιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτέας, που έχουν σχέση με πρόσωπα, τοπία, γεγονότα και εκδηλώσεις του χωριού μας.

Είναι βέβαιο ότι πολλοί συγχωριανοί μας έχουν στα οικογενειακά τους αρχεία ανεκτίμητα φωτογραφικά ντοκουμέντα που αναδύουν την αύρα μιας άλλης εποχής, μιας εποχής που έφυγε, αλλά δεν έσβησε στις μνήμες όσων την έζησαν.

Όσοι θέλετε να συμμετέχετε σ' αυτή την προσπάθεια, αφιερώστε λίγο χρόνο ψάχνοντας παλιές φωτογραφίες και σίγουρα θα βρείτε αρκετές ενδιαφέρουσες.

Παρακαλούμε να τις προσκομίσετε στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού.
Το φωτογραφικό υλικό θα ψηφιοποιείται και θα επιστρέφεται άμεσα στον κάτοχό του.

Το φωτογραφικό υλικό μπορεί επίσης να αποστέλλεται και ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις μας:  
emsiteas1983@yahoo.gr 
pavlsam@hotmail.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής