Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Η Ειρμαμένη Ζεί...

«Άρχεται η συνεδρίασις!!»
Και η δίκη αρχίζει
Η πόρτα άνοιξε απ’το χθες και θείο φως ελλάνιο προμήνυε την έλευση ανθρώπων του δικαίου και να με το σπαθί του νόμου, μπαίνουν ως δικαστές οι ήρωες που πέθαναν για Ελλάδα: Καραϊσκάκης και Νικηταράς, Μιαούλης, Μακρυγιάννης, Λεωνίδας Λακεδαίμονας και Αλέξανδρος ο Μέγας.

Μα πάνω εις το κέντρο δικαστής, πρώτος απάντων όλων, κάτω απ’ την εικόνα του Χριστού σείεται η μορφή του ενός, απόλυτου εθνάρχη:
Μπαίνει ο γέρος του Μωριά και ορίζει τους ενόχους:
«Πού είστε ωρέ «Έλληνες» γιατί δεν βρέθηκε κανείς σε σας να δώσει άλλοθι σε τόση ανανδρία;;; Γιατί στα χέρια μου κρατώ εδώ χαρτί ντροπής και εσχάτης προδοσίας αντί να δώσετε το αίμα σας σε κάλεσμα ηρώων να ηχήσει το όνομά σας;;; Μα ας είναι τέρμα!!! Ως εδώ!! Δεν πάει παραπέρα!!! Δεν πέσαμε όλοι εμείς για να σβηστεί από εσάς η ένδοξη Ελλάδα.
Κι αν το σπαθί μας έσφαξε στο παρελθόν αλλόθρησκους και αλλοεθνείς που καίγαν την Ελλάδα.
Σήμερα εμείς οι ίδιοι, εδώ μπροστά, όσο κι αν η καρδιά μας θα πονέσει. Θα το σηκώσει για άλλη μια φορά. Μα για να αποτελειώσει Έλληνες προδότες: Σήκω Αλέξανδρε των Μακεδόνων Βασιλιά, εσένα που ντροπιάζει το κράτος της Ελλάδος και πάρε την τιμή στα χέρια σου, ορίζοντας ποιοι είναι οι προδότες.

Και ο βασιλιάς Αλέξανδρος υπάκουσε στο μέγα δικαστή, στον γέρο του Μωριά.
Σήκωσε, δακρύζοντας και έστρεψε την σάρισα στο μέλλον που ορίζει η χρονιά μας και έδειξε έναν προς έναν τους άγριους δράστες του εγκλήματος αυτούς που αιμορράγησαν την κόρη του Σειρίου και έδειξε τους 300 βουλευτές και αμέτρητους πολιτικάντηδες μιας ψεύτικης δημοκρατίας ονόμασε οικογένειες που πίνουνε το αίμα της Ελλάδος αρχαιοκάπηλους του Ελλάνιου φωτός που χάθηκε στην Θράκη, στην Κύπρο, στο Αιγαίο
«Αυτοί σεβάσμιε γέροντα είναι οι δολοφόνοι!!! 
Αυτοί πάτησαν εις το μνήμα μας και πρόσβαλαν τα κόκκαλα που ορίζουν την Ελλάδα!!! 
Αυτοί ξεπούλησαν τον Δία, την Παλλάδα.
Αυτοί σταυρώσαν τον Χριστό, δίνοντας όρκο τάχα πίστης στην πατρίδα!!
Αυτοί ξεπούλησαν την γη που αίμα πότιζε παλιά, μα τώρα ανήκει εις τους ξένους»

Είπε ο Μέγας Βασιλιάς και ξέσπασε από οργή και αγανάκτηση πραγματική κι όχι στημένη από κόμματα και δήθεν «λαϊκή κυριαρχία»!!
Και οι 300 Λακεδαίμονες συλλάβαν τους προδότες. 
Ένας προς έναν στάθηκαν μπροστά στο δικαστήριο του γένους της Ελλάδος για κάθε ήρωα του χθες, γεννήσαμε στο σήμερα και έναν Εφιάλτη!!!
Έναν πολιτικό λυκόσχημο που ξέσκισε τα Άγια της Ελλάδος και μέτρησαν οι ήρωες οι δικαστές έναν προς έναν τους ενόχους.
Μα πάντα λάθος έβγαινε ο υπολογισμός τους «Πού’ ναι ωρέ ο ένας ο μοναδικός, ο αληθινός, ο φταίχτης;;;  Πού’ ναι ο ηθικός ο αυτουργός που γέννησε και έθρεψε τέτοιους αδίστακτους προδότες – Εφιάλτες;;;  «Αναρωτήθηκαν οι ήρωες και αγρίεψε η ματιά τους.

Και τότε σείστηκε το καταπέτασμα της γης και έπεσε η Βουλή τους Κατέρρευσε σαν πύργος χάρτινος που χτίστηκε σε άμμο και να το μνήμα ράγισε του αγνώστου του στρατιώτου τα σωθικά του χώρισαν στα δυο και άνοιξαν στην μέση και μέσα από ιαχές πολεμικές ξεπρόβαλλαν αμέτρητοι οι έλληνες που πέθαναν για Ελλάδα!!!
Στοιχίστηκαν σε μια γραμμή, που αρχή και τέλος δεν έχει μέσα στον χωροχρόνο και όρισαν την φάλαγγα που δείχνει τον εχθρό της!!
Δεν πήραν θέση απέναντι στους Πέρσες απ’ το χθες μα μήτε και στους Τούρκους.
Δεν σήκωσαν την σάρισα ενάντια στον Χίτλερ ή στο Μουσολίνι ΟΧΙ!!! εβροντοφώναξαν οι άγνωστοι στρατιώτες απ’το χθες, στον ένα και μοναδικό εχθρό που πάντα είχε η Ελλάδα στον έναν ηθικό αυτουργό που σήμερα θεριεύει τους λυκοτρακόσιους:
ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ!!!
Γιατί εσύ είσαι «Έλληνα» αυτός που πρόδωσε τα πάντα στην Ελλάδα!!!
Εσύ ακύρωσες τον Ζάλογγο, το Κούγκι και τις Θερμοπύλες.
Εσύ σκοτώνεις τα παιδιά που στέκονται αγέρωχα μπροστά στο μνήμα των πεσόντων!!!
Εσύ είσαι ο ηθικός ο αυτουργός, που έπνιξε και σήμερα την μάνα μας Ελλάδα!!!

Και οι δικαστές εζήτησαν να φέρουν τον φταίχτη εκεί μπροστά τους.
Και αφού τον κοίταξαν μες στην ψυχή δάκρυσαν σαν δε βρήκαν ούτε μια σπίθα του ΙΧΩΡ, που φώτιζε άλλοτε το γένος των Ελλήνων!!!
ΕΝΟΧΟΣ!!! Βροντοφώναξαν με μια φωνή οι δικαστές, ως μητροκτόνος της Ελλάδος…!!!
ΕΝΟΧΟΣ!!! Είπαν και οι πολεμιστές του χθες κι ακούστηκε ως την Βουλή, που ερείπια μείναν τα έδρανά της.
ΕΝΟΧΟΣ!!! Όρισε και ο ουρανός και δάκρυσε ακόμη και ο ελλάνιος θεός.
Πάγωσαν τότε όλοι οι Έλληνες που σήμερα αγανακτούσαν δήθεν από φιλοπατρία!!!
Πώς να μπορέσεις να σταθείς απέναντι σε ήρωες που πλήρωσαν με το αίμα τους την λευτεριά της μάνας τους Ελλάδας;;;
Πώς ξεγελιέται ο Νικηταράς ο Μακρυγιάννης και οι άλλοι, πώς τάχα να τους πείσεις πως είμαστε απόγονοι εκείνων και ανδρείοι;;;

Και η ποινή ορίστηκε, σκληρότερη κι από το Γουδί και πιο στενή κι απ’ την αγχόνη.
Κανείς ποτέ ξανά από εμάς δεν έχει το δικαίωμα να λέγεται «Λεωνίδας»!!!
Κανείς ποτέ ξανά να μην λεχθεί πως είναι Έλληνας και γιος της Αθηνάς Παλλάδας!!!
Κανείς ποτέ ξανά να μην υπερηφανευθεί πως είναι ο Παρθενών δικός του πως είναι γόνος του πολιτισμού που ο Σείριος όρισε ως φως πάνω στην πέτρα!!!
Καταδικάστηκες Νεοέλληνα δις εις θάνατον πνευματικόν, να ζεις μες στο σκοτάδι και αντί ως Έλληνας που ήσουν θα είσαι ο άρχοντας του σκότους!!!

Μα η Ειμαρμένη αντέδρασε σε τούτη την ποινή και φώναξε σε όλους:
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...!!!
ΟΤΕ ΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ ΕΙΣ ΠΟΛΙΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΟΣ ΗΧΗΣΕΤΑΙ ΕΚ ΣΕΙΡΙΟΥ… 
ΤΟΤΕ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΙΣ ΟΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙΝ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΟΣ 
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα’ναι...!!!

Της Χαράς Νικοπούλου

2 σχόλια:

Γ.Σ. είπε...

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ.......με πετσοκομένη τη σύνταξή του, με περιορισμένο σε επίπεδο πείνας τον μισθό του...με άνεργα παιδιά, θα σταθεί στην ουρά γιά να σφίξει το χέρι και να δηλώσει αφοσίωση στον αρχηγό...σ΄έναν απ΄ τους 300 της νεοελληνικής Βουλής...Μετά τη Ρεπούση και τον Τσατσόπουλο λέτε να μπεί στους 300 και ο Δήμου.??.Θα μας πάρει το ποτάμι πατριδολάτριδων....
Τα σέβη μου Κα.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Γ.Σ. είπε...

Κα ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, συγχωρέστε με γιά το λάθος μου στ΄όνομά σας..Θαυμάζω και σέβομαι τον αγώνα σας.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής