Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Στα παλιά καφενεία της Ιτέας

Ακριβώς έτσι όπως δείχνουν οι φωτογραφίες εκείνων των χρόνων...τα σπαστά τραπεζάκια έτοιμα πάντα έβγαιναν στον δρόμο και οι θαμώνες μαζευόντουσαν να τα πούνε, να πιούν τον καφέ τους, το κρασί τους.
Όλα τα προβλήματα εκεί έξω θα εύρισκαν την λύση τους.
Αν ήταν και Κυριακή; Δίπλα στο σπαστό τραπεζάκι μετά την εκκλησία θα έμπαιναν κι άλλα για να χωρέσουν τα πιάτα και τούς μεζέδες του τσίπουρου, και το απόγευμα όλοι μαζί να ακούσουν ποδόσφαιρο απο το μοναδικό ραδιόφωνο απευθείας.
Ξεκινούσε από τον καφέ το πρωϊ η μάζωξη και κρατούσε μέχρι το απόγευμα.
Τι να πρωτοθυμηθείς από τα μαγαζιά...
Είχαν και τους τσακωμούς για ασήμαντα θέματα...πάγωναν οι σχέσεις αλλά για λίγο.
Αργότερα θα τα εύρισκαν τσουγκρίζοντας τα ποτήρια....!!! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής