Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Στέβιας στον Παλαμά

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου ΠΑΛΑΜΑ ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέβιας χθές την Τετάρτη 14 Μαρτίου και ώρα 7:00 μμ πραγματοποιώντας συνάντηση ενημέρωση αγροτών του Παλαμά αλλά και της ευρύτερης περιοχής, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις για την καλλιέργεια  και την έγκριση της πρότασης του LEADER για κατασκευή ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΕΒΙΟΣΑΚΧΑΡΙΤΩΝ ΣΤΕΒΙΟΛΗΣ και την πορεία του Συνεταιρισμού.

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΣΤΕΒΙΑΣ προκαλεί συνεχώς και περισσότερο το ενδιαφέρoν αγροτών που ενημερώνονται από το Διοικητικό Συμβούλιο όσο αναφορά την ιδεολογία, το σκοπό, τους στόχους, και τη στρατηγική του Συνεταιρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για την καλλιέργεια και εγγραφές στα : τηλ. 2241352400   2441042363, από τα μέλη του Συνεταιρισμού, όπως και στην ιστοσελίδα  (www.thestevia.gr)

Τέλος ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΤΕΒΙΑΣ θα συμμετέχει στο «Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα» με προϊών που ετοιμάστηκε από τον Επίκουρο  Καθηγητή κ Κ. Πετρωτό στο εργαστήριο Μηχανικής Βιοσυστημάτων του ΤΕΙ Λάρισας, όμοιο με αυτό που θα παράγει η ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΕΒΙΟΣΑΚΧΑΡΙΤΩΝ ΣΤΕΒΙΟΛΗΣ του ΣΥΜΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού διοργανώνει το «Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα» στη Λάρισα, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 14, 15 & 16 Μαρτίου 2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΕΙ Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής