Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ο Δικός μας Αλέξης ανάμεσα στούς πρώτους σε 2 αγώνες στήν Νέα Υόρκη

Μπορεί ο Μαραθώνιος της Αθήνας να ήταν και να παραμένει για πολύ ακόμη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αγώνες όμως έγιναν το Σαββατοκύριακο και σε άλλα μέρη του πλανήτη.
Κορυφαίοι αγώνες δεν έγιναν, περιφεριακοί όμως ναι, και έτσι σε 2 αγώνες στις ΗΠΑ έτρεξε ο αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου Αλέξης Παπαλεξίου (ο δικός μας Αλέξης) που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη.
Μάλιστα ο ανταγωνισμός δεν ήταν πολύ υψηλός, και έτσι κατόρθωσε να καταλάβει την 6η και τη 2η θέση σε αυτούς, ενώ και στους δύο ήταν πρώτος στη κατηγορία 30-39.

Ο Αλέξης Παπαλεξίου γιός της Βασιλικής και ανηψιός και εγγονός της οικογένειας Τσέτλα κατάγεται απο την Ιτέα όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια μεγαλώνοντας μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του χωριού.

Το Σάββατο έτρεξε στον αγώνα 5000 μέτρων στο Brooklyn Park όπου με 19'16 τερμάτισε 6ος, και ήταν 1ος στη κατηγορία. Η φωτογραφία είναι από αυτό τον αγώνα, μάλιστα πέρασε τον αθλητή που απεικονίζεται, ο οποίος έκοψε ρυθμό λόγω τραυματισμού.
Νικητής ο Immanuel Wineman  με 17.00, και στις γυναίκες η Anita Devineni 20.45. Τερμάτισαν 340 δρομείς εκ των οποίων οι ακριβώς 200 γυναίκες (πέρασαν τους άνδρες που ήταν 140).

Την επόμενη ημέρα ο Αλέξης Παπαλεξίου έτρεξε σε νέο 5αρι, το ABTA New York 5k 2015, όπου τερμάτισε 2ος έχοντας απόσταση μόλις 5 δευτερόλεπτα από τη πρώτη θέση.
Ο Αλέξης έκανε 17.42 έναντι 17.37 του Lee Martin.
Ο τρίτος Ed Lim με 18.59, δεν τους απείλησε.
Πρώτη γυναίκα η Bonnie Averbuch με 20.10.
Τερμάτισαν 648 δρομείς εκ των οποίων οι 380 γυναίκες...

Συγχαρητήρια Αλέξη...πάντα επιτυχίες!!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής