Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Παρουσίαση Λευκώματος από τον Λαογραφικό Όμιλο Καραγκούνα Καρδίτσας

Ο Λαογραφικός Όμιλος Καραγκούνα Καρδίτσας σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την Πανηγυρική Εκδήλωση που κάνει στο ξενοδοχείο «Thessalikon Grand» την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11.00π.μ., όπου θα παρουσιάσει το Λεύκωμα που εξέδωσε και το οποίο αφορά τις φορεσιές του Αγροτικού Πληθυσμού της Δυτικής Θεσσαλίας των Καραγκούνηδων γυναικών και ανδρών σε όλο το φάσμα της ζωής τους.

Το Λεύκωμα αυτό επιδοτήθηκε από την ΑΝ.ΚΑ. Καρδίτσας και αποτελεί ένα μνημειώδες βιβλίο για τους Καραγκούνηδες της τοπικής μας παράδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής