Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Το Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά παραμένει και ενισχύεται...

Σήμερα Πέμπτη 19/11, πραγματοποιήθηκε στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Θεσσαλίας στην Λάρισα, ενημερωτική εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκε το σχέδιο αναδιάταξης των υπηρεσιών των Δ/νσεων Αστυνομίας των τεσσάρων νομών της Θεσσαλίας.

Παρουσία και του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κου Δημήτριου Αναγνωστάκη, ο οποίος συντόνιζε και την συζήτηση, ανακοινώθηκε ότι το Α.Τ. Παλαμά, δεν κλείνει αλλά αναβαθμίζεται και επανδρώνεται! Στην δικαιοδοσία για αστυνόμευση από το Α.Τ. Παλαμά, θα είναι -μετά την υπογραφή της οριστικής απόφασης-  και οι τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Σελλάνων, που μέχρι τώρα ήταν στην αρμοδιότητα του Α.Τ. Περιφέρειας Καρδίτσας, το οποίο καταργείται.

Είναι αναμφισβήτητα μία μεγάλη επιτυχία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Παλαμά, που κινητοποιήθηκε έγκαιρα και συντονισμένα και κατάφερε την τελευταία στιγμή να αποτρέψει το κλείσιμο του Α.Τ. Παλαμά αλλάζοντας μία ειλημμένη απόφαση.

Ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Καρδιτσιώτη Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας κο Γιαννέλο, όπως και τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας κο Καραπιπέρη, για την θετική στάση τους κατά την διάρκεια λήψεων των τελικών αποφάσεων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους να και μια καλη ειδηση...!!!μπράβο

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής