Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Αιτήσεις για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δ. Παλαμά

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Παλαμά και το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Παλαμά στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παλαμά που στεγάζεται στο π. Δημαρχείο της Ιτέας.

Για τη διευκόλυνση των συνδημοτών μας στην ευρύτερη περιοχή του Προαστίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και στο ΚΕΠ του Προαστίου.

Για τη διευκόλυνση των συνδημοτών μας στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και στο ΚΕΠ του Παλαμά.

Επιπλέον, τα Στελέχη του ΚΔΒΜ Παλαμά, κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες: Τετάρτη 11/11/2015 17.00-19.00 και Τετάρτη 18/11/2015 17.00-19.00, θα βρίσκονται στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Παλαμά (ΔΟΠΠΑΠ) για την πληρέστερη ενημέρωση των συμπολιτών, τη συμπλήρωση και υποβολή νέων αιτήσεων καθώς και για τη χορήγηση των Βεβαιώσεων Παρακολούθησης σε εκπαιδευόμενους του προηγούμενου έτους.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Κ.Δ.Β.Μ. Παλαμά, το οποίο στεγάζεται στο παλιό Δημαρχείο της Ιτέας, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Πέμπτη, ώρες: 10.00-14.00 (Υπεύθυνες: κα Θ. Γιωτοπούλου-Αγ. Ζησοπούλου).
 
Τηλ. 2444350310

email: kdvmpalama@yahoo.gr

Δηλώσεις συμμετοχής από 10/11/2015 έως 20/11/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής