Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αναψαν τα "αίματα" χθές στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας

Αναψαν τα αίματα στην αίθουσα του Δημαρχείου Ιτέας χθές την Κυριακή 29 Νοέμβρη και ώρα 17:00 μμ που προσήλθαν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ιτέας για την Εκτακτη αυτή τη φορά Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Ανάμεσα σε τεταμένο κλίμα και με ανταλλαγή απόψεων αλλά και διαφόρων κατηγογοριών ένθεν κακείθεν απο τα δυο "στρατόπεδα" αποφασίστηκε τελικά να γίνουν οι εκλογές την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου με κάλπη αυτή τη φορά και με δικηγόρο εκλογικό αντιπρόσωπο για την καταμέτρηση των ψήφων.
Όπως ορίζεται από το άρθρο του καταστατικού του Συλλόγου κάθε χρόνο πραγματοποιούνται εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου.
Οι υποψήφιότητες θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στήν πρόεδρο της εφορευτικής Ντίνα Μακρή

Εφορευτική επιτροπή
Λίτσα Τζέμου
Ντίνα Μακρή
Σοφία Ζώνα
Χαρούλα Μακρή
Ντίνα Σπυροπούλου

Πρόεδρος εφορευτικής
Ντίνα Μακρή






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής