Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Βραβεύτηκαν 2 μαθήτριες της Ιτέας απο το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας

Στην Γιορτή της Γαλλοφωνίας που πραγματοποίηθηκε στις 22 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ της Λάρισας, χάρη στο φετινό διεθνή διαγωνισμό που είχε θέμα: «Λέξεις που Ανοίγουν την Όρεξη», «Γεύσεις και Ποίηση», «Μαγειρεύοντας τις Λέξεις», συμμετείχαν σχολεία Πρωτοβάθμιας και  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των νομών Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας.
Από το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και τη Σύμβουλο Γαλλικής Γλώσσας κ. Θεοδώρα Νίκου, απονεμήθηκαν βραβεία στους νικητές του φετινού διαγωνισμού.

Το Γυμνάσιο και τις Λυκειακές Τάξεις Ιτέας Καρδίτσας εκπροσώπησαν οι μαθήτριες Ντινοπούλου Γεωργία και Ντινοπούλου Νικολέττα.
Τα κορίτσια ερμήνευσαν δυο τραγούδια από την γαλλική ταινία “Τα παιδιά της χορωδίας” και βραβεύτηκαν από την επιτροπή.
Τα ευχαριστώ θερμά!

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός
   Αννα Καραμούρτου







1 σχόλιο:

Παύλος Σαμαράς είπε...

Πολλά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και ιδιαίτερα στην εκπαιδευτικό κυρία Καραμούρτου...!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής