Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Σε Λιμνοθάλασσα μετατράπηκαν τα χωριά Πέτρινος και Φύλλο απο την υπερχείλιση του Ενιπέα

Σε Λιμνοθάλασσα μετατράπηκαν τα χωριά Πέτρινος και Φύλλο από την υπερχείλιση του Ενιπέα ποταμού για μια ακόμη χρονιά απο τις ασταμάτητες βροχές του 3ημέρου.

Για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι του Πέτρινου και της ευρύτερης περιοχής ήρθαν αντιμέτωποι με τις πλημμύρες από την υπερχείλιση του Ενιπέα ποταμού.

Από την υπερχείλιση διεκόπη σήμερα τις μεσημβρινές ώρες η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Ιτέας - Πέτρινου, καθώς η γέφυρα που συνδέει τα δυο χωριά κατακλύστηκε από τα νερά.

Ειδικότερα, η υπερχείλιση του Ενιπέα ποταμού ξεκίνησε εξαιτίας των βροχοπτώσεων και της καθόδου σημαντικών ποσοτήτων νερού από το Φαρσαλίτη ποταμό, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στις καλλιεργούμενες αγροτικές εκτάσεις της περιοχής.

"Στο ίδιο έργο θεατές" λένε οι δημότες του Πέτρινου αγανακτισμένοι.
Εν έτη 2016 η γέφυρα που ενώνει το χωριό με τον υπόλοιπο κόσμο βρίσκεται κάτω απο τα νερά του ποταμού.








Στο Φύλλο....




4 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΙΟΣ είπε...

Κάθε χρόνο τα ίδια . Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να γίνει κάποιο έργο. Έλεος. Για να μην πάθουν τίποτα τα υπόλοιπα χωριά πρέπει να πνίγεται ο Πέτρινος συνέχεια. Ας κάνει κάτι ο δήμος . Σε ποιόν αιώνα ζούμε που θα πρέπει κάθε τρεις και λίγο να κατά στρέφονται περιουσίες και να μένει από κλεισμένο ένα ολόκληρο χωριό από τον υπόλοιπο κόσμο. Ντροπή σε όλες τις αρχές. Ντροπή Ντροπή.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΙΟΣ είπε...

Εικονες ντροπής. Πάντα πνίγεται ο Πέτρινος για να σώσει τα υπόλοιπα χωριά. Γιατί δεν κάνουμε κάτι και γιαυτό το χωριό για να σωθει; Ντροπή σε όλους μας να κατά στρέφονται περιουσίες και να είναι από κλεισμένο ένα ολόκληρο χωριό από τον υπόλοιπο κόσμο. Ντροπή- Ντροπή.

ΑΝΝΑ ΚΟΥΣΙΑΝΤΖΑ είπε...

"θα σας φέρω και θάλασσα......",υπόσχεση παλιού υποψήφιου δημάρχου Παλαμά.....τελικά...δικαιώθηκε.....δεν έλεγε ψέματα ο αείμνηστος υποψήφιος!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΛΛΗΣ είπε...

Μήπως πρέπει να ερευνηθεί και το φράξιμο της κοίτης του Ενιπέα από τους ιδιοκτήτες των λατομείων στο ύψος των παρυφών του βουνού? Αξίζει μια μικροέρευνα από όσους βρίσκονται κοντά στο πρόβλημα.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής