Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Φωτεινή Καραϊσκου: Εργα πνοής για αρδευτικό και αγροτική οδοποιία στον Δήμο Παλαμά

Η Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Δήμου Παλαμά, κ. ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ Φωτεινή επισκέφτηκε στην Λάρισα, την προϊσταμένη του ΓΟΕΒ  κ. Έλια ΚΟΛΟΤΣΙΟΥ όπου πραγματοποίησε συζήτηση για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας και είναι στην δικαιοδοσία του οργανισμού.

Η ανωτέρω συζήτηση απέδωσε καρπούς καθόσον ο ΓΟΕΒ  θα προβεί σε ουσιαστικές παρεμβάσεις, με έργα καθαρισμού αποστραγγιστικών τάφρων καθώς και έργα αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας, στις τ.κ. Μάρκου και Γοργοβιτών.

Να σημειώσουμε επιπλέον ότι θα γίνει διάνοιξη αγροτικού δρόμου (ένα έργο που έπρεπε να γίνει από τον αναδασμού του 1973) που θα ενώσει τις τ.κ. Μάρκου και Γοργοβιτών.
Όλα αυτά είναι έργα πνοής για τους ωφελούμενους-μέλη αρδευτές, εν όψει έναρξης της αρδευτικής περιόδου, που έχουν στόχο να διευκολύνουν την καθημερινότητα των αγροτών της περιοχής.

5 σχόλια:

Theofilos Karagiannakis είπε...

αξιέπαινη η πρωτοβουλία τής κυρίας Καραίσκου αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι για τίς προθέσεις τού ΓΟΕΒ..μέχρι τώρα ο οργανισμός δέν έχει προσφέρει τίποτα στόν τόπο μας..μόνο θέσεις δημοσίων υπαλλήλων..

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ είπε...

Έχει γίνει ήδη η ανάθεση κ. Θεόφιλε απο ΓΟΕΒ και εντος της εβδομάδος ξεκινούν.

Theofilos Karagiannakis είπε...

ok.αρκεί νά γίνονται σέ όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα..

Καλλιοπη Κουλιου είπε...

Και κατι να γινει κ για το Πετρινο Φωτεινη βλεπετε τα χαλια μας!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΛΙΟΣ είπε...

Για τον Πέτρινο που πνίγηκε όλος ο κάμπος θα κάνει τιποτα;

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής