Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Φωνάρα μου...ψωνάρα μου!!!

Κάνεις το λάθος να πάς στα "μπουζούκια" την σήμερον, (και εννοώ τις μεγάλες πίστες γιατί δεν έχω τίποτα με το υπέροχο αυτό όργανο) και νομίζεις ότι μπήκες κατά λάθος σε καμιά πασαρέλα με επίδειξη εσωρούχων.
Πίνεις ένα ποτό, πίνεις δεύτερο, και στο τρίτο βλέπεις μόνο τα μπούτια και τα στήθια των γυναικών που τραγουδάνε.
Και όσο περισσότερο τους λείπει το ταλέντο και η φωνή, τόσο περισσότερο "κρέας" δείχνουν.

Διάφανα φορέματα, σούπερ μίνι, αποκαλυπτικά σκισίματα, ζαρτιέρες και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους ενός ανθρώπου επιλέγουν και φορούν στις πίστες κάθε βράδυ.
Από το πολύ κρέας που βλέπεις, στο τέλος θα πας σε κανένα κρεοπωλείο, και θα πείς:
"Βάλε μου τρία κιλά μπούτι και ένα κιλό στήθος τραγουδίστριας"

Φυσικά, οι λιγούρηδες και οι κλαρινογαμπροί, είναι μέσα στην τρελή χαρά..
- "ΦΩΝΑΡΑ ΜΟΥ" φωνάζουν σαν αφηνιασμένοι πετώντας λουλούδια μαζί με τα κοτσάνια τους, ανοίγοντας σαμπάνιες και περιμένοντας στην ουρά για μια selfie μαζί τους.
Και η "φωνάρα" τους, αισθάνεται φυσικά σαν θηλυκός βάρδος στη σκάλα του Μιλάνου.
Που πας "ΨΩΝΑΡΑ ΜΟΥ";...που πάς;
Αυτό πάλι που θέλουν να βελτιώσουν τα επαγγελματικά τους κι αντί να κάνουν φωνητική κάνουν πλαστική, δεν το καταλαβαίνω.

Εχω διαβάσει κάπου οτι κάθε εβδομάδα τουλάχιστον 10 νταλίκες που μεταφέρουν λουλούδια ξεκινούν από την Κωνσταντινούπολη, περνούν τα σύνορα και φτάνουν στην Ελλάδα για να τροφοδοτήσουν νυχτερινά κέντρα...αλλά και γραφεία τελετών (εδώ η αντίθεση σε όλο το μεγαλείο της). Ασε που κάθε γυναικεία ύπαρξη που θεωρεί την έξοδο στα μπουζούκια τόσο σημαντική ώστε φοράει σε μια εμφάνιση την..."Άρτα και τα Γιάννενα".

Στα μπουζούκια πας να ακούσεις μουσική και να διασκεδάσεις, όπως τον παλιό καλό καιρό, όχι να "φτιάξεις" τη χαλασμένη σου λίμπιντο. Ούτε πας για να στην πέφτει με το που κατέβει από την πίστα η "ψωνάρα" που την είδε τραγουδίστρια για κονσομασιόν και να σου κατσικώνεται όλο το βράδυ μπεκροπίνοντας σαν καουμπόης.

Ε, ναι.. έλεος δηλαδή, κατάντησε αηδία...

Παύλος


6 σχόλια:

ΛΙΛΙΑ ΡΟΥΝΤΟΥ είπε...

Καλή σου μέρα Παύλο μου δυστυχώς στα μπουζούκια είτε λάθος είτε σωστό έτσι γίνεται αυτές πού δεν έχουν φωνή κάνουν ότι μπορούν με το κορμί για να καθίσει ο-η πελάτης/ίσα κι εμείς να βλέπουμε και να πίνουμε .....

Τένια Μπουραζάνη είπε...

Παυλοοοοοοοο!!!!!!!

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ είπε...

Μπράβο...!!! αυτά είναι! ο ελληναράς τέτοια θέλει ή μάλλον τέτοια του έμαθαν να θέλει... freddo, marlboro και μπουζούκια...
Το ότι σε λίγο θα φοράει μαντήλα και φέσι .... δεν τον νοιάζει...

Ευάγγελος Νοτόπουλος είπε...

Φωνάρες...!!!!

Ναπολέων Μουλιάκος είπε...

Μόνο μια ένσταση. Οχι μπουζούκια.Ας αφήσουμε ήσυχο το οργανάκι. Πουτανάδικα ίσως;

Ελένη Κωστή είπε...

Στρόφη στην ποιότητα αυτές και η Σασα Μπάστα.....Μπεζεντάκου κλπ και το νινι σέρνει καράβι χαχα συγνώμη παράλειψή μου

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής