Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Οι μαθητές του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Ιτέας που διακρίθηκαν στις πανελλαδικές 2016

Δείτε τους διακριθέντες μαθητές του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Ιτέας που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο μέσο όρο στα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα.

Ένα μεγάλο Μπράβο στους διακριθέντες μαθητές για τα εξαίρετα γραπτά τους, αλλά και πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που είχαν τη διάθεση και το ζήλο να διαβάσουν και να προσπαθούν αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και εφόδια για το μέλλον.

ΝΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΒΑΪΑ   18,45

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   18,25

ΓΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ   18,00

ΜΟΥΣΙΤΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ   17,62

ΚΟΝΤΟΒΑΪΟΥ ΑΝΘΗ   17,55

ΤΖΕΜΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ   16,675


πηγή

1 σχόλιο:

Αχιλλέας Μπαλαντίνας είπε...

Μπράβο σας, πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής