Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Ο Δήμος Παλαμά διοργανώνει ενημέρωση για την "Οζώδη Δερματίτιδα"

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας ενημέρωσε τους κτηνοτρόφους του Νομού ότι χθες επιβεβαιώθηκε από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών, εστία θετική στην Οζώδη Δερματίτιδα των Βοοειδών σε κτηνοτροφική εκμετάλλευση σε περιοχή του Δήμου Αργιθέας του Νομού μας.

Κατόπιν των ανωτέρω ο Δήμος Παλαμά στα πλαίσια της άμεσης ενημέρωσης για την Οζώδη Δερματίτιδα σε συνεργασία με την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, διοργανώνει ομιλία αύριο την Κυριακή 13 Αυγούστου και ώρα 9.30 μμ στο Κέντρο Πολλαπλών του Παλαμά προς ενημέρωση των κτηνοτρόφων και παραγωγών (τριφύλλι) για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

      Ο Δήμαρχος
Γιώργος Σακελλαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής