Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Διαγωνισμός Φωτογραφίας: "Ο Δήμος μας μέσα από τη δική σας ματιά..."

Ο Δήμος Παλαμά με την υποστήριξη του ΔΟ.ΠΑ.ΠΑ.Π. και του Εμπορικού Συλλόγου Παλαμά, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Ο Δήμος μας μέσα από τη δική σας ματιά….».
   
Στόχος του διαγωνισμού, στο πλαίσιο των προσπαθειών προβολής των ενοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου, είναι η ανάδειξη του φυσικού τοπίου, του οικιστικού ιστού, των ιστορικών μνημείων και της καθημερινής ζωής, μέσα από την ενεργή συμμετοχή και την καλλιτεχνική ματιά των πολιτών καθώς και η δημιουργία ενός εξαιρετικά σημαντικού φωτογραφικού αρχείου που θα βρίσκεται στην διάθεση του Δήμου Παλαμά.  
   
Λάβε μέρος στην ανάδειξη της περιοχής σου. Με τη δική σου ματιά φώτισε τις γνωστές και άγνωστες πτυχές του Δήμου μας, των τοπίων της, της καθημερινότητας και της Ιστορίας της.
   
Ο φωτογραφικός διαγωνισμός θα διενεργηθεί με έναρξη την 8η Αυγούστου 2017 και λήξη την 8η Σεπτεμβρίου 2017.
   
Οι πρώτες τρείς (3) φωτογραφίες θα αναδειχθούν από ψηφοφορία κοινού, η οποία θα διεξαχθεί μέσα από ειδική εφαρμογή για τον διαγωνισμό στο Facebook, και θα παραλάβουν τιμητική διάκριση από τον Δήμο Παλαμά καθώς και εκπτωτικά κουπόνια από καταστήματα και επιχειρήσεις του Δήμου. Ακόμα, δέκα (10) φωτογραφίες θα προκύψουν από κριτική επιτροπή και θα παραλάβουν έπαινο συμμετοχής από το Δήμο Παλαμά και εκπτωτικά κουπόνια από καταστήματα και επιχειρήσεις του Δήμου.
   
Μετά το πέρας του διαγωνισμού, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί απονομή βραβείων και έκθεση φωτογραφιών στην κεντρική πλατεία και στη συνέχεια οι φωτογραφίες που θα διακριθούν θα εκτεθούν στην είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου. Μετά την λήξη του έτους θα παραμείνουν στα αρχεία του Δήμου.
 
Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής
1. Οι συμμετέχοντες να είναι δημότες του Δήμου.
2. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 8 Αυγούστου 2017 έως 8 Σεπτεμβρίου 2017.
3. Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό με 1 έως 3 φωτογραφίες.
4. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν ληφθεί στα όρια του Καλλικρατικού Δήμου Παλαμά.
5. Να έχουν ως θέμα το περιβάλλον, αξιοθέατα, οικιστικό ιστό, καθημερινή ζωή.
6. Μπορεί να είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες.
7. Είναι πνευματικό δημιούργημα του διαγωνιζόμενου.
8. Πρέπει να έχουν μέγεθος 210x297mm (A4 φωτογραφικό), να εκτυπωθούν και να παραδοθούν την βραδιά της βράβευσης στην κριτική επιτροπή.
9. Πρέπει να έχουν μέγιστο μέγεθος 7ΜΒ και ανάλυση:
α) Πανοραμικές φωτογραφίες μεγαλύτερες από: 1500x500 px
β) Κανονικές φωτογραφίες μεγαλύτερες από 2048x1152 px
10. Oνοματεπώνυμο διαγωνιζόμενου καθώς και χρονολογία και ακριβής τοποθεσία λήψεως της φωτογραφίας θα πρέπει να συνοδεύει την κάθε συμμετοχή.
11. Να υποβάλλονται ψηφιακά σε μορφή αρχείου JPEG στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook.
12. Η βράβευση των νικητών θα γίνει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στη Κεντρική πλατεία ενώ παράλληλα θα γίνει και η έκθεση των φωτογραφιών.
13. Η συλλογή των προσωπικών στοιχείων γίνεται μόνο για τις ανάγκες διενέργειας του διαγωνισμού. Τα στοιχεία σας δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλους λόγους πέραν της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό.
14. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου καθώς και στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα με Δελτίο τύπου του Δήμου την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Παλαμά www.palamas.gr.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται.
- Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
- Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας".
- Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής