Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Με θέα το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι, η Στέλλα Καρύδα και η Κατερίνα Τσιρίδου θα μας μαγέψουν....

ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΑΓΙΑ ΜΟΥ ‘ΚΑΝΕΣ…
Με θέα το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι, η Στέλλα Καρύδα και η Κατερίνα Τσιρίδου με συνοδοιπόρο το Γιώργο Σακελλαρίου θα μας ταξιδέψουν με τις ερμηνείες τους στο καλό ελληνικό τραγούδι την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Παλαμά.

Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος θα μας μαγέψει και θα μας παρασύρει σ΄ ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο. Μ. Βαμβακάρης, Π. Τούντας Β. Τσιτσάνης, Μ. Θεοδωράκης, Κ. Βίρβος, Σ. Ξαρχάκος, Γ. Μαρκόπουλος Μ. Λοϊζος, Απ. Καλδάρας ., Ακης Πάνου, , Μ. Ρασούλης Μ. Πλέσσας, Δ. Μούτσης, Μ. Χατζιδάκης Δ. Παπαδημητρίου είναι μερικοί από τους δημιουργούς των τραγουδιών που θα ακουστούν…και φυσικά αναφορά στο ρεμπέτικο και στο παραδοσιακό τραγούδι.

Μαζί τους οι μουσικοί: 
Σπύρος Παγιάτης - πιάνο
Σπύρος Πατράς – μπουζούκι
Νίκος Πρωτόπαπας - κιθάρα
Στέλιος Καρύδας - κιθάρα – Μουσική επιμέλεια
 
Η είσοδος στο χώρο θα είναι ελεύθερη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής