Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Θρήνος στο Φύλλο για τον άτυχο Αλέξη Ηλιάδη

Συγκλονίστηκε το Φύλλο...
Στην είδηση του θανάτου του 18χρονου στρατιώτη Αλέξη Ηλιάδη από το Φύλλο Καρδίτσας που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στα Οινόφυτα.
Δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι φορούσε ακουστικά και δεν άκουσε την σειρήνα του τρένου...
Συγκλονίζει η τραγωδία με το θάνατο του 19χρονου στρατιώτη Αλέξη Ηλιάδη από το Φύλλο Καρδίτσας που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στα Οινόφυτα.
Ο άτυχος στρατιώτης ηλικίας 19 ετών, που υπηρετούσε στον Αυλώνα, παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία σε σημείο που υπάρχει γέφυρα και ελαφριά στροφή.
Ο άλλος στρατιώτης που ήταν μαζί με το 19χρονο, πρόλαβε και απομακρύνθηκε.
Χρειάστηκε μάλιστα η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί το άψυχο κορμί του άτυχου στρατιώτη.
Ο άτυχος Αλέξης – Περικλής, του Κωνσταντίνου και της Παναγιώτας, γεννήθηκε το 1998 στο Φύλλο και στις 11-7-2017 κατετάγη στρατιώτης στο 124 ΠΒΕ/ΕΟΔ Τριπόλεως.
Ακολούθως πήρε μετάθεση για την Αυλώνα για την συνέχιση της εκπαίδευσής του.

Θρίλερ με το πως συνέβη το μοιραίο...
Ο 19χρονος που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ υπηρετούσε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων και μαζί με άλλον έναν οπλίτη, αφού έλαβαν άδεια από τη μονάδα τους περπατούσαν προς τον σιδηροδρομικό σταθμό.
Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας μετέφεραν σε στελέχη του Γενικού Επιτελείου Στρατού την πληροφορία ότι ο 190χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο από το τρένο δεν άκουσε την αμαξοστοιχία που τον πλησίαζε γιατί στα αυτιά του φορούσε ακουστικά!
Η πληροφορία αυτή δεν επαληθεύεται τελικώς, αφού κατά την έρευνα δεν βρέθηκαν πάνω στον νεοσύλλεκτο που έχασε τη ζωή του ούτε ακουστικά, ούτε κάποια άλλη συσκευή που να παραπέμπει σε κάποιου είδους «walkman».
Αξιωματικοί του ΓΕΣ υποστηρίζουν ότι ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχείας χρησιμοποίησε το ηχητικό σήμα για να ειδοποιήσει τους δύο νέους που είδε μπροστά του.
Για άγνωστο λόγο, ο ένας νεοσύλλεκτος άκουσε την κόρνα και πρόλαβε να «βουτήξει» με αποτέλεσμα να υποστεί μόνο ελαφριά τραύματα -αν και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται- ενώ ο άλλος οπλίτης παρασύρθηκε από το τρένο και βρήκε ακαριαίο θάνατο.
Το περιστατικό συνέβη στις 11:15 το πρωί της Πέμπτης (17/8) κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό των Οινοφύτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, οι δύο νεαροί άνδρες περπατούσαν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές, όταν διερχόμενη αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Χαλκίδα τους παρέσυρε.
Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που απεγκλώβισαν νεκρό τον στρατιώτη Η.Α. του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων.
Ο δεύτερος στρατιώτης, ο Τ.Β., τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου και νοσηλεύεται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής