Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Παραδίδεται στην κυκλοφορία αύριο Παρασκευή ο αυτοκινητόδρομος Ε65

Δελτίο τύπου για τον αυτοκινητόδρομο Ε65 που παραδίδεται αύριο Παρασκευή (22/12) μαζί με οπτικό υλικό από την τελική του μορφή καθώς και στάδια από την κατασκευή του έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο η Κεντρική Οδός.




Αναλυτικά:
Η Οδός Κεντρικής Ελλάδας (Κεντρική Οδός), ανακοινώνει πως την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, παραδίδεται σε κυκλοφορία το τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας - Ε65 από την Ξυνιάδα (31,8 χλμ.) έως και τα Τρίκαλα (111,4 χλμ.).

Το τμήμα Ξυνιάδας – Τρικάλων έχει μήκος 79 χιλιομέτρων και με τη λειτουργία του οι οδηγοί θα μπορούν να παρακάμψουν τις στροφές του Δομοκού.
Το οδικό τμήμα περιλαμβάνει δύο μετωπικούς σταθμούς διοδίων που θα χρεώνουν 3,10 ευρώ και 1,95 ευρώ αντίστοιχα.
Το νέο τμήμα θα συντομεύσει κατά μισή ώρα τη διαδρομή Λαμίας – Τρικάλων.
Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 το μεσημέρι στη γέφυρα Πηνειού και συγκεκριμένα στο 105ο χιλιόμετρο του Ε65 στο ρεύμα προς Ξυνιάδα /Λαμία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής