Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 24 Δεκέμβρίου (παραμονή Χριστουγέννων) στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού καταστήματος Ιτέας.





Ώρα 15:00 μμ face painting για μικρούς και μεγάλους.                                       
Ώρα 16:00 μμ προβολή Χριστουγεννιάτικης ταινίας για τα παιδιά΄.
Ώρα 17:45 μμ παράσταση ρυθμικής και μπαλέτου από τα μικρά παιδιά.
Ώρα 18:00 μμ προσέλευση κοινού, χαιρετισμοί.
Η Χορωδία του συλλόγου μας μαζί με τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Παλαμά και τη συνοδεία της μουσικού κ. Χριστίνα Μαντοπούλου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Αχιλλέα Μπίμπιλα θα μας ταξιδέψουν με κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε όλη την Ελλάδα.
Ώρα 18:45 μμ βράβευση όλων των επιτυχόντων μαθητών του Λυκείου Ιτέας σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Με το πέρας της εκδήλωσης θα μοιραστούν σε όλα τα παιδιά φαναράκια ευχών. Θα υπάρχουν μελομακάρονα και αναψυκτικά για όλους. (είσοδος ελεύθερη).  Χρόνια πολλά, καλές γιορτές.

Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής