Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Οι διακρίσεις συνεχίζονται για την οικογένεια Διδάγγελου

Δεν σταματάνε οι διακρίσεις για τον Γιώργο Διδάγγελο και την ΧΟΙΡΟΠΑΛ ΕΠΕ που έχει έδρα στο Κοσκινά του Δήμου Παλαμά.

Η δυναμική αυτή χοιροτροφική μονάδα του νομού μας, πέτυχε μια ακόμη σπουδαία διάκριση μιας και απέσπασε τα δυο πρώτα βραβεία από την Topigs Norsvin – Hellas και ξεχώρισε ανάμεσα σε μονάδες της Ελλάδας, Κύπρου και Βαλκανίων, σε Συνέδριο που έλαβε χώρα στα Γιάννενα στα πλαίσια του θεσμού: «Ο Καλύτερος Παραγωγός».

Η Χοιροτροφική Επιχείρηση: «ΑΦΟΙ Δ. ΔΙΔΑΓΓΕΛΟΥ – Α. ΠΑΠΑΣΙΚΑΣ», γνωστή σε όλους μας για την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της, με έδρα τον Κοσκινά του Δήμου Παλαμά, δικαιώθηκε για την μακρόχρονη προσφορά της.

Άξιος συνεχιστής είναι πλέον ο γιος του Δημήτρης Διδάγγελος που διευθύνει την ΧΟΙΡΟΠΑΛ, ενώ ο άλλος γιος της οικογένειας Ιάσων Διδάγγελος διαπρέπει στην εμπορία και μεταποίηση κρέατος, μιας και από το κρεοπωλείο και παρασκευαστήριο στον Παλαμά, τροφοδοτεί με κρέατα λουκάνικα και άλλα προϊόντα κρέατος, όλη την Καρδίτσα και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Όταν υπάρχει ανοικτό μυαλό και όρεξη για δουλειά, τίποτα δεν σταματάει τον Έλληνα επιχειρηματία και αυτό η οικογένεια Διδαγγέλου το αποδεικνύει εδώ και 40 χρόνια.

Τα βραβεία παραλαμβάνει ο κ. Γιώργος Διδάγγελος από τον καθηγητή κ. Κώστα Κουσενίδη.

Γιώργος Αμβροσίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής