Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Νυφούλα ντύθηκε η Ιτέα

Επιτέλους!
Αν και οι ημέρες της προηγούμενης βδομάδας θύμιζαν κάτι από Μάιο, σήμερα ο καιρός αποφάσισε να ντύσει το χωριό μας και τις γύρω ορεινές περιοχές με το πανάλαφρο χιόνι.

Από νωρίς το πρωί, ασθενείς νιφάδες άρχισαν να στροβιλίζονται πάνω από τον ουρανό του χωριού, πασπαλίζοντας ολόκληρη την φύση με το πανέμορφο λευκό. Οι εικόνες του χωριού είναι μαγικές, δεν υπάρχουν έως τώρα ενδείξεις για ισχυρή χιονόπτωση και όλοι οι δρόμοι, ακόμη και αυτοί μέσα στο χωριό, περπατιούνται από κάθε είδους μηχανοκίνητο μέσον χωρίς την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Χρόνια πολλά σε όλους από το χιονισμένο χωριό μας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής