Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Θέατρο σκιών για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων Ιτέας και Φύλλου

Σαν τον παλιό καλό καιρό το Θέατρο Σκιών επισκέφθηκε τα παιδιά της Ιτέας και του Φύλλου.
Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας γέμισε χαρά τα παιδιά των 2 σχολείων με μια παράσταση του αγαπημένου σε όλους Καραγκιόζη.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Ιτέας με τη συναίνεση του συλλόγου Γονέων και του συλλόγου Διδασκόντων τα παιδιά παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην παράσταση και το χάρηκαν ιδιαίτερα.

Ο υπεύθυνος του θεάτρου κ. Θωμάς Χάρμπας με το πέρας της παράστασης έδειξε σε όλα τα παιδιά "τα κόλπα" του θεάτρου, πως οργανώνεται, πως στήνεται, πως κατασκευάζονται οι φιγούρες αλλά και την ιστορία του Καραγκιόζη και γενικά του Θεάτρου Σκιών στην Ελλάδα.

Ήταν μια ευχάριστη νότα για όλα τα παιδιά όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει πάντα ο σύλλογος του χωριού μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής