Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Την ετήσια πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιτέας

Την πρωτοχρονιάτικη ετήσια πίτα έκοψε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ιτέας χθες την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ.στο καφεζαχαροπλαστείο "ΧΑΒΑΗ" στην Ιτέα.

Το προεδρείο και τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και σκέψεις για τη νέα χρονιά και την πορεία του Συλλόγου.

Τις ευχές του απηύθυνε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αχιλλέας Μπαλαντίνας ευχαριστώντας όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση αλλά και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίησή της.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Βασίλειος Γερούκης όπου και στη συνέχεια ευχήθηκε υγεία και δύναμη στα μέλη και το Δ.Σ του συλλόγου αλλά και όλων των παρευρισκομένων.

Στην Πίτα παρευρέθηκαν επίσης:
Ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Θωμάς Κοντοβάιος, ο πρόεδρος Κοινότητας Βαγγέλης Λύτρας, η πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ Ράνια Φούντα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αχιλλέας Καραλής, ο πρώην Δήμαρχος Φύλλου Αντώνης Αναστασόπουλος, ο πρόεδρος της ένωσης Πολιτιστικών συλλόγων νομού Καρδίτσας Μανώλης Στεργιόπουλος, η πρόεδρος συλλόγου γυναικών Ιτέας Τζένη Μακρή, ο αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Βασίλης Γιαννάκος και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Ιτέας Αναστασία Μαργιάνου.

Τα 3 φλουριά κέρδισαν οι:
Βάσω Μπίκα
Στέλλα Δημουλά
Σοφία Νοτοπούλου

Ήταν ένα χαρούμενο, δημιουργικό γεμάτο αγάπη και ζωντάνια απόγευμα...!!!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής