Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Όταν αγαπάς πραγματικά!!!

Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές ζηλεύουμε τις εποχές των παππούδων ή των γονιών μας όπου τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά και όταν ένας άντρας ήθελε μία γυναίκα ήταν μαζί της, χωρίς να αμφιβάλει κανείς για τα συναισθήματά του.
Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα της καρδιάς μας και ούτε που το παίρνουμε χαμπάρι. Όταν τον νιώσουμε κάνουμε τρελά πράγματα για να νιώσει και η άλλη ο άλλος ότι δεν παίζουμε!
Είναι ο τρόπος μας να δείχνουμε ότι νοιαζόμαστε.
Έχουν γραφτεί τραγούδια, ποιήματα και λογοτεχνικά έργα που τον έχουν υμνήσει, μα του ανθρώπου το μυαλό ακόμη να το εξηγήσει (δικό μου αυτό).
Φαίνεται ότι είμαστε ερωτευμένοι από τον τρόπο που μιλάμε και κοιτάζουμε.
Μας αρέσει να την κάνουμε να χαμογελάει.
Να κάνουμε εκπλήξεις.
Δεν μας νοιάζει αν μας κυνηγήσει κανένας, αφού είμαστε ατρόμητοι!
Αυτό δεν είναι βέβαια σωστό, αλλά θα μας καταλάβουν γιατί έχουν ερωτευτεί και εκείνοι!
Πέρα απ΄τα κλασικά όμως αν είμαστε και πολύ "καψούρηδες" σίγουρα κάνουμε και πράγματα εξτρέμ πέρα από κάθε φαντασία.
Έτσι έκανε και κάποιος σφοδρά ερωτευμένος άγνωστος φίλος της περιοχής, θέλοντας να δείξει στη Μαρία την αγαπημένη του πόσο την αγαπάει. Έφτιαξε δυο μεγάλα πανό με μηνύματα αγάπης και τα τοποθέτησε σε καίρια σημεία του κεντρικού δρόμου Καρδίτσας - Λάρισας και συγκεκριμένα στην είσοδο της Συκεώνας, και στις στροφές που κόβουν ταχύτητα τα αυτοκίνητα ούτως ώστε να τα δει η Μαρία και να τα διαβάσει με την ησυχία της.
Περιμένουμε με ανυπομονησία σε πανό φυσικά και την απάντηση της Μαρίας.
Ίδωμεν!!

Όπως και νά΄χει όμως ο τύπος έχει "κότσια" τον παραδέχομαι....αγαπάει πραγματικά!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής