Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Γραφική κι επικίνδυνη η τακτική σας κ. Δήμαρχε

Είναι προφανές πλέον ότι ο δήμαρχος Παλαμά έχασε την ψυχραιμία του και καταφεύγει στην τακτική των ύβρεων και των προσωπικών επιθέσεων.
Πρόσφατα με χαρακτήρισε ΓΡΑΦΙΚΗ, χαρακτηρισμό τον οποίο και επιστρέφω.
Και νομίζω ότι προσπαθεί να εδραιώσει την πολιτική της αυταρχικότητας και του εγωκεντρισμού εξαπολύοντας μύδρους.
Δυστυχώς μπερδεύεται, γιατί αν διέθετε στοιχειώδη αυτοκριτική, θα αντιλαμβάνονταν πόσο  επικίνδυνος κατέστη για την πορεία των δημοτικών θεμάτων.
Ο ίδιος με θράσος ομολόγησε ενώπιον του Δ.Σ ότι ο Δήμος Παλαμά ξόδεψε χρήματα για δικαστικά έξοδα που ζημίωσαν χιλιάδες ευρώ τον μικρό μας Δήμο, χρήματα που μπορούσε να γλιτώσει ο Δήμος, αν πληρώναμε έγκαιρα αυτά που νόμιμα δικαιούνται οι πολίτες.
Αν αυτό συνέβη με την θέλησή σας κ. Δήμαρχε, είστε συμμέτοχος στην κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος του Δήμου και αν, από την άλλη, φταίνε λάθος χειρισμοί δικοί σας και των συνεργατών σας, θα πρέπει να κριθείτε όλοι μαζί επικίνδυνοι για τον Δήμο μας. Σε κάθε περίπτωση, για αυτά έχετε ευθύνες κ. Σακελλαρίου. Έχετε ευθύνες για το ότι υποχρεώνετε τόσο κόσμο να τρέχει στα Δικαστήρια αντί να κλείνετε τις υποθέσεις.
Και αν ενδιαφέρεστε, πράγματι, για τα οικονομικά του Δήμου, κ. Δήμαρχε, γιατί βρέθηκαν απαιτήσεις χιλιάδων ευρώ που ο Δήμος τις πλήρωσε δύο φορές, μια φορά υπέρ αυτού που χρωστούσαμε αρχικά και μια φορά σε αυτόν που έκανε την κατάσχεση;;;
Το να πληρώνει ο Δήμος δύο φορές την ίδια οφειλή είναι ξεκάθαρα κακοδιαχείριση και έχει συμβεί, υπό τη διοίκησή σας, επανειλημμένα.
Αντί να χαρακτηρίζετε γραφικούς αυτούς που σας ανοίγουν τα μάτια, σας προτείνω να αρχίσετε, επιτέλους, να ασχολείστε με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.
Λησμονείτε κ. Σακελλαρίου τις παλινωδίες σας στο θέμα του κυνοκομείου;;;
Παρακάμπτετε το γεγονός ότι αδρανήσατε για το ζήτημα της εγκατάστασης προσφύγων στη ΒΙΠΕ Γοργοβιτών κι όταν ξεσηκώθηκαν οι πάντες μας το παίξατε και αγωνιστής;;;
Ξεχάσατε ότι ο ίδιος εν συνεχεία αποκαλέσατε τον εαυτό σας Δημαρχάκο στο καυτό αυτό ζήτημα;;;
Ποιος είναι λοιπόν γραφικός εγώ που αναδεικνύω τα θέματα και καταθέτω προτάσεις ή εσείς που άλλα λέτε κι αλλά κάνετε;;;
Δεν πτοούμαι από τις πομφόλυγες που εξαπολύετε και θα συνεχίσω τη σκληρή καλόπιστη κριτική μου, μόνο και μόνο για το καλό του Δήμου και των δημοτών.
Κι επανέρχομαι στην ταμπακιέρα για την οποία πολύς λόγος έγινε.
Γνωρίζουμε ότι τα δεδουλευμένα είναι απαιτητά και ως εκ τούτου οι επιδικασθέντες τόκοι αν εισπραχθούν ή όχι, αφορούν τους δικαιούχους.
Όμως γιατί κ. δήμαρχε δείξατε πρωτόγνωρη ευαισθησία στην περίπτωση της γραμματέως σας;;;
Χωρίς να προσφύγετε στα δικαστήρια καταβάλατε τα χρωστούμενα σε αυτή κι εδώ γεννάται εύλογα το ερώτημα αν με αυτά τα χρήματα έκλεισαν γνωστές παρελθοντικές οικονομικές διαφορές σας.
Τι είναι πιο ανήθικο;;;
Να καταβάλεις τους τόκους των δεδουλευμένων ή να κάνεις απευθείας ανάθεση έργα όπου εσύ προτείνεις, χωρίς κατάθεση προσφορών;;;
Δεν σκύψαμε ούτε πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι κ. Δήμαρχε.
Οι συνδημότες μας περίμεναν από το Δημοτικό Συμβούλιο της 28/01/2020 να ακούσουν τα αποτελέσματα από την συνάντηση σας με τα κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα για το προσφυγικό και τις προτάσεις που υποβλήθηκαν. Κι εσείς προσχεδιάσατε την αποχώρηση των συμβούλων σας, μη δείχνοντας σεβασμό στα φλέγοντα ζητήματα που καίνε τον τόπο μας.
Εσείς και η παράταξή σας πρέπει να σκύψετε ντροπιασμένοι γιατί τα έργα και οι μέρες σας δεν διεκδικούν σε καμία περίπτωση βραβείο χρηστής διοίκησης.

      Φωτεινή Καραϊσκου
Δημοτική Σύμβουλος Παλαμά





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής