Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Ανταπάντηση του Αχιλλέα Καραλή στον Δήμαρχο Παλαμά

Κύριε Σακελλαρίου
Εγώ στο δημοσίευμά μου σε αποκάλεσα «Κε Δήμαρχε». Εσύ με αποκαλείς τυχάρπαστο. Τη διαφορά αυτή των χαρακτήρων μας την αφήνω στην κρίση των συμπολιτών μας.
Και με αποκαλείς έτσι γιατί ενήργησα νόμιμα για να μπορέσω να πάρω την αμοιβή μου για έργα που έκανα στο Δήμο προ 10ετίας.
Δηλαδή όσοι αμείβονται νομιμοτόκως είναι τυχάρπαστοι;;
Ξεχνάς ότι στο γραφείο σου με αλαζονικό ύφος (ίδιον του χαρακτήρα σου) είπες ότι δεν μου δίνεις τους τόκους και αν θέλω να δεσμεύσω την επιχορήγηση του Δήμου όπως έκαναν και άλλοι δημότες;;
(Το ποσό για το οποίο μιλάμε είναι 5.000 Ευρώ. Είναι οικονομική αδυναμία του Δήμου όπως γράφεις ή πράξη ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ προς εμένα;;; Άλλωστε το ποσό αυτό είναι και η μόνη αμοιβή μου όταν αμείβομαι μετά από 10 χρόνια).
Γράψαμε ότι στην προηγούμενη θητεία σου δεν έκανες ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ. Και αντί να σιωπήσεις μας αναφέρεις ένα (1) έργο της δεύτερης θητείας σου, αφού δεν είχες ΟΥΤΕ ΕΝΑ στην πρώτη σου θητεία.
Αυτογκόλ κ. Δήμαρχε.
Και πάμε τώρα στις δικαστικές πρακτικές τις οποίες συνεχίζεις.
Σε καταλογίσαμε ανικανότητα στο να διοικείς τον Δήμο. Δεν κάνεις σωστό προγραμματισμό για έργα και υπηρεσίες και μετά για να πληρωθούν οι δικαιούχοι τους λες να κινηθούν δικαστικά. εσύ ο ίδιος. Τους δικηγόρους βέβαια και τις δικαστικές δαπάνες- που δεν θα απαιτούνταν εάν έκανες σωστά τη δουλειά σου- τις πληρώνει ο Δήμος και όχι εσύ.
Άρα δεν σε πολυ ενδιαφέρει κιόλας. Η δουλειά μας να γίνεται. Την ανοχή μας επ’ αυτού κ. Δήμαρχε δεν την εκτίμησες. Μην μας αναγκάζεις να το ψάξουμε το θέμα. Για το καλό του Δήμου βεβαίως.
Από τις πάμπολες περιπτώσεις που χρησιμοποιείς την δικαστική οδό πληρωμών, θα αναφέρουμε τις περιπτώσεις προσλήψεων συνεργατών σας που τους προσλαμβάνεις ΠΑΡΑΝΟΜΑ και για να τους πληρώσεις τους εξωθείς να μηνύσουν τον Δήμο. Και έτσι γίνεται με απόλυτη ευθύνη σας. Τη βιομηχανία αυτή κ. Δήμαρχε των δικαστηρίων εμείς θα την σταματήσουμε.

Υ.Γ.1. Πληροφορηθήκαμε κ. Δήμαρχε ότι από το ίδρυμα ΓΚΙΝΕΣ προταθήκατε για παγκόσμιο βραβείο πρωτοτυπίας στην Αυτοδιοίκηση. Για πρώτη φορά παγκοσμίως απεχώρησε από συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου η πλειοψηφούσα συμπολίτευση. Κάνατε γνωστό τον Παλαμά στην Οικουμένη. Μπράβο σας!!!

Υ.Γ.2. Κύριε Δήμαρχε με την Ελληνική Γλώσσα δεν τα πάτε καλά. Εάν ανοίξετε το λεξικό θα δείτε ότι η λέξη «τυχάρπαστος» δεν έχει καμία σχέση με όσους νομίμως διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής